Мая Манолова била превратаджийка, ще катурне ли „Бойко III”?

 Мая Манолова е по-червена и от Корнелия, а хората, които стоят зад нея си мечтаят да получат властта. Това е превратаджийско поведение, коментира Юлий Москов

Мая Манолова води борба за власт. Тези, които стоят зад нея, си мечтаят да получат властта в държавата и това е превратаджийско поведение, коментира Юлий Москов пред телевизия Bulgaria ON AIR.
Това тя не го крие и казва, че от София иска да започне промяната в цялата държава, каза той в предаването „Денят ON AIR“.
Не всеки, който оспорва властта, иска да прави преврат, възрази политологът Цветанка Андреева.
Според Москов Мая Манолова била по-червена и от Корнелия, а столичани нямало как да изберат ляв кандидат.
Тя обаче каза, че управлението в София не е дясно, а е задкулисно, обрасло в корупция и зависимости. Затова не може да се каже, че жената, която е по-смела от всички мъже от политическия елит, е превратаджийка. Нейната цел е ясна – да смени модела и в София, и в държавата. Затова й всички, които подкрепят „Бойко III” и политическата мафия им се ще да я зачеркнат от битката за София. На 27 октомври или на 3 ноември обаче ще стане ясно дали с Фандъкова няма да си ходят и министрите от „Бойко III”, срещу които освен Мая и Корнелия, воюват и кандидатите от десницата.
Ако Манолова стигне до балотаж, а това ще се случи най-вероятно, тъй като според социологическите изследвания води уверено пред Фандъкова, ще се случи невиждано в цял свят (както казва Москов) – леви и десни ще гласуват срещу статуквото, водени от мечтата да съборят комунистите от „Бойко III”.