Мюре за лов на на майките от „Системата ни убива“

Шефка на едно НПО  наречено  „Център за психологически изселвания“ се оказа се, че прибира близо 400 000 лева  по европроект, съфинансиран от държавата, а отделно от това взима от държавата близо 400 000 лева годишнo. Тази шефка бе въздигната като зам.министър от ББ ?!

Подигравка или мюре за майките от „Системата ни убива“ ?!

Адриана Стоименова-шефката на НПО-то обвини майките на деца с увреждания, че „1 млн. лв. са отишли за финансиране на протестите им”преди повече от две години ?!

Всички пари в НПО-то са отивали за заплати и хонорари. Няма и лев даден  за консумативи, канцеларски матирали, самолетни билети и т. н, въпреки отчетени командировки в чужбина и още  Сдружение „Център за психологически изследвания“ наброява над 240 000 членове ?!

Майка на дете с увреждане от палатковия лагер през 2018 г.споделя :

„Свързах се с Адриана Стоименова, с надеждата, че ще ми помогне за детето. Тя ме посъветва да отида в офиса им в столицата. Не се видях с нея, посрещна ме едно момче с патерици, което един час ми разказваше за съдбата си. Накрая ми даде листовка на общината и ми каза там да вървя. Смятах, че ще ни включат в програма, както ми обеща по телефона Стоименова. Възмутена се върнах вкъщи и я набрах, за да я попитам защо ме е заблудила. Тя ми се разкрещя. Останах унизена и отвратена. Къде са парите, които иначе държавата им дава?“

Тази, която бе отстранена от Националния съвет за интеграция на хората с увреждания сега е зам. министър на Сачева ?!

Явно властта си играе с неправилното мюре или се подиграва на ония които страдат и протестират …

колаж : Авантаж