Ненужни сте, СЕМкаджии! Даже сте вредни!

На моя въпрос дали и защо държавната БНТ е член на частната КРИБ, тази сутрин получих на лични съобщения отговор от София Владимирова, председател на СЕМ:

„Здравей Соня, в СЕМ няма постъпило от теб искане за отговор по поставения въпрос. Няма пречка да ни попиташ официално, за да можем да ти отговорим, според реда в институцията. Вероятно ако попиташ официално и БНТ, също ще получиш отговорите, които те интересуват. Хубав ден?

Ето какво, драга София – два пъти ви пратих моето запитване чрез определената за това форма в сайта на СЕМ, копирах и изпратих писмото на Бетина Жотева, тагнах теб и колегите ти на публикуваното на моя ФБ-профил запитване и подсещане за запитването. Какво повече да направя? Ако ми изпратиш служебния си шофьор, за когото плащаме ние, данъкоплатците, ще ти проводя и писмено запитване.
Защо се правите на интересни, бе, хора?! Или реагирате само, когато от централата на ГЕРБ ви разпоредят кого да изберете за генерален директор на БНТ?!
Да, ненужни сте, СЕМкаджии! Даже сте вредни!

ОФИЦИАЛНО ЗАПИТВАНЕ ДО СЕМ – КОЛКО ЗАКОННО И МОРАЛНО Е СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА ДА БЪДЕ РЕПОРТЕР В ДЪРЖАВНОТО БНР И ВОДЕЩА В ЧАСТНАТА BIT?!

Втори член на СЕМ ми се обяснява днес. Моля, обърнете внимание на тона и правописа! РОЗИТА МИХАЙЛОВА: Соня, видях го и преди и проверих – няма твое писмо в деловодството в сем, даже се скарах, че не ти е отговорено. Ти нали знаеш, че не си подала запитване към сем? Преполагам, че това е някаква политика да обиждаш сем, ти си знаеш. Като входираш въпрос ще ти бъде отговорено, макар да мисля, че е редно бнт да си питаш и ако отговорът е неудовлетворителен, да коментираш със сем. Ти си знаеш защо ти е тази акция към сем….. аз лично за сега не си я обяснявам.

Ей, важните и високомерни СЕМ-каджии, президентът на най-мощната страна в света общува с американците и света чрез Туитър, вие искате да ви пращам прошнуровано и прономеровано писмо като в соца. Да сте забелязали, че е 2017-та година, 21 век?!
Да, пратих ви запитване чрез сайта на СЕМ.
Да, изпратих текста на Бетина Жотева.
Да, нещо криете с тази скандална история за членството на държавната БНТ в частната КРИБ!

БЕТИНА ЖОТЕВА, 26 юли 2017 г.: „ЩЕ ТРЯБВА ДА ТИ ОТГОВОРИМ. „

Ето какво, СЕМ: Ако сайтът на СЕМ не работи и не приема изпратени на посочения имейл адрес писма, аз каква вина имам?! Ето какво съм изпратила на члена на СЕМ Бетина Жотева и какво ми е отговорила – вижте сами.

Соня Колтуклиева