Нова удАри в земята Бтв-то с тоя тоалет!

Триумвиратът Борисов, Цацаров, Пеевски много прилича на престъпен картел, но ха-хо-хи-хи-то в тв-студията продължава

Пускам си сутринътъ Нова и кво да видя – о мон дьо, Цолова с умопомрачителна рокля и гердан като слънце. Роклята е мишо сиво-кафяво, съвсем по тялото и подчертава всички извивки на фигурата. А фигурата хубава, не мога да си кривя душата. Ръкавите са от по-светла мрежеста материя. То финес, то елегантност, направо умопомрачително. Всички момичета на новините и времето като слугинчета около нея….

Блясък! Бре, викам си, таквоз роклЕ искам, ако кралицата на Великобритания ме покани на файв а клок. Ма то имало защо да я барнат така – Баце щял да гостува. Претупаха там едни работи с Тити Папазов, после малко БСП, ама си личи, че хич не ги интересуват тия типове. Също научих, че в Америка вчерашните жеги са заменени с невиждани дъждове и видях на 100% ексклузивни кадри с тълпи американски йоги, които масово борят лошотията посвета с асана след асана. През това време аз измих чиниите от снощи, направих си сандвичи и зачаках Великото Първо Интервю След Третия Мандат.

Посрещнаха Го прави , Той седна, оправи костюмчето и още веднага вика за менискоса си /щото с това почнаха, нали се сещате/: „Да чукна на дърво, добре съм. Ще ми махат конците в понеделник“, аз се успокоих, а Той си почука по главата. Дон-дон-дон, честно, чух го, нали знаете, както когато си избирате диня…

Мдаа, още да ви разказвам ли? Добре де, още малко…. Най-важните въпроси в държавата сега са да преборим опашките в софийския КАТ и опашките в кадастъра. Пак софийския. Вие там, из другата България, ще си чакате реда за ваще си КАТ-ове и кадастри и безработица и пътища и инвестиции. Негодувате? Бе, аре, кво ме интересува мен!

Министър председателят на държавата ще се занимава с бюрокрацията. Точка. Построи ви магистрала и една трета, няколко дъги около София, 2-3 пречиствателни станции, кво искате повече. Цолова и Николаев задаваха въпроси, които нямат нищо общо с мизерията, разрухата, безработицата, здравеопазването, образованието и прочие тъпотии, щото са … тъпотии.
От утре ще ги назовавам Удобните. Така ще си спестя некой безвременен тиндовагинит.

Хекимян го мернах само за минута и го махнах. Изглеждаше тъжен, може би даже през нощта да си е поплакал малко. Много ми дожаля за момчето – ни такава рокля си има, ни такъв гост. Нова удАри в земята Бтв-то с тоя тоалет!

Виктория Тинтерова

Коментар на Христо Комарницки: 

Ей така си минава времето…с майтапите на и за харизматичния Борисов. И лесно се забравя:
Този семпъл човек е повече от 8 (ОСЕМ) години на власт. През това време Територията България не е помръднала в развитието си, а в много важни области е на опашката в Европа.
Триумвиратът Борисов,Цацаров,Пеевски, който много прилича на престъпен картел, задушава в зародиш и най-плахия опит за смислени обществени дебати и действия – всеки от тримата със специфичните си средства.

Но ха-хо-хи-хи-то в тв-студията продължава.