Оградката край границата ще спре ли чумавите прасета?

Управниците разчитат на това, че прасетата са по-умни от тях и, като видят оградката, просто ще завъртят задниците си, коментира Димитър Байрактаров

Чудя се нас ли ни имат за тъпанари или просто ни управляват тъпанари. Как смятате, тази оградка, която поставят край Дунава, дали ще спре 200 килограмов, пръщящ от сила глиган?Всъщност, те разчитат на това, че прасетата са по-умни от тях и, като видят оградката, просто ще завъртят задниците си и ще си тръгнат. Това сподели във Фейсбук бившият депутат Димитър Байрактаров.

„А нашите умници, за да ги улеснят сега, ще изработят табелки с надпис- „Забранено за чумави прасета!“. Е, нема такава държава с такива „умни“ глави – управляващи! И непременно да я засекретите! Оградката имам предвид!“, коментира той.

„Информация за умниците, които са решили с телена оградка да спират дивите прасета! По-точно да ни изпразнят джобовете с няколкостотин хиляди лева!“, добави бившият народен представител.

Той призова за оставката на вицепремиерът Валери Симеонов.

„Зная, че това, което ще напиша по-долу няма да се хареса на много хора, но истината трябва да се защитава такава, каквато е! Днес мога да заявя, че Волен Сидеров защити интересът на държавата по казусът БМФ!“, коментира Байрактаров.

„Сега той е длъжен да каже цялата истина и да сезира специализираната прокуратура. Волен е длъжен да постави ребром въпросът – Чии интереси обслужва В. Симеонов чрез сложната комбинация, водеща към фалит БМФ? Защо бе премълчавана информацията, че държавата е гарант по кредит за 160 милиона евро към КТБ?“, пита той.

„Заблуди ли Симеонов президента за налагане на вето? Защо Симеонов бе ням когато през 2015 г. бе отменен параграф 8 от Закона за приватизация, от което държавата понася и към този момент щети за над 300 милиона лева? Така че Волен е длъжен да повдигне тези въпроси и непременно да поиска оставката на Симеонов!“, сподели в социалната мрежа Димитър Байрактаров.