Пазите мафията, пазите властта, която убива народа и искате нашите пари?!

Georgi Borisov Georgiev

С много гняв, но по друг начин не мога!
ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАТЕ, Г-ДА ПОЛИЦАИ?!
Само за пари ли? Пазите мафията, пазите властта, която убива народа и искате нашите пари?! Вие чии интереси защитавате? На тези, които ограбват народа и превръщат държавата ни в кочина, но искате същият този изстрадал народ да ви плаща още повече?!
ЗА КАКВО? За това, че снайперисти стрелят из центъра на София, за това, че по селата от десетилетия възрастните хора са жертви на всякакви изверги, а вие не можете да ги спрете? За това, че от десетилетия телефонни измамници тероризират нашите баби и дядовци, а вие си прибирате комисионните от престъпниците? За това, че децата ни ги пребиват по училища и градинки, а вас все ви няма?
Е как така веднъж не протестирахте за нещо друго, освен за пари?! Как веднъж не протетирахте за това, че за началници ви назначават престъпници и некадърници! За това, че уволняват кадърните и на тяхно място слагат корумпирани боклуци? За това, че ви превърнаха в мутренска бригада за репресии срещу неудобните и непримиримите!
Преди седмица БОЕЦ внесохме в синдиката на МВР писмо, с което ви уведомихме, че майката на вашият загинал колега Емил Шарков е заплашена от властите, че ще бъде изхвърлена от дома си! И ДО ДНЕС НИТО ДУМА НЕ ЧУХМЕ ОТ ВАС! Само за пари говорите. Преди пет дни БОЕЦ бяхме пред Министерски съвет за да подкрепим Ваня Рибчева , а вие се изправихте срещу нас за да защитите безродниците, които иската на изгонят Ваня от дома и! А след това стояхте с ръцете в джобовете и гледахте как мутрите на мафията ни нападнаха и дори удариха майката на вашият колега! ПОЗОР! И СЕГА ИСКАТЕ ПАРИ ОТ НАС?!


И завършам с няколко въпроса, на които ако ви останало някакво достойнство и смелост ще отговорите!
– Вярно ли е, че сегашното ръководство на Синдикалната федерациа на служителите на МВР е подчинено на министъра?
– Вярно ли е, че предстоящите протести умишлено се плануват в този формат за да изтеглят напрежението от столицата и направят протестите безободни неевропречещи?
– Вярно ли е, че единствената цел на тези протести в момента е , да се дигне топката на Буда и Вожда да се яви в типичният си мутро-господарски стил и даде едни 40 милиона (вече предвидени и заделени) и всички вие да целувате ръка и мачкате през следващите шест месеца всеки, който се осмели да протестира и изразява публично отношението си към управляващата ни мафия?
– Вярно ли е, че министъра и господаря му сами организарат тези протести в момента за да го изиграят герои и спасители на края?
ВЯРНИ ЛИ Е?
Не прощавам за това, че посегнахте на детето и семейството ми.
Не прощавам за това, че докато народа чезне, вие слугувате на душманите му!
Не прощавам за това, че не намерихте капка човещина и кураж да подкрепите и защитите майката на свой загинал колега!
И ако има свестни сред вас, и ако все още има надежда за вас, то сега е момента да го покажете, като застанете до нас в битката ни срещу мафията. Битката на един народ за свобода и справедливост.
И после искайте парите ни.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук

колаж : Фейсбук