Политиката в БГ територията е фурнаджийска лопата

Истински се надявам почетният председател на ДПС Ахмед Доган, който в интервютата говори, че държавата е над всичко, малко да говори с тяхната партия, защото – както вървят – ясно е, че искат провал на председателството, се примоли Борисов.

По този повод се сетих за в.Атака и негова публикация от 24 юни 2013 г.

„Относно спекулациите с ДПС нека припомним кой всъщност се заиграваше с тях, кой беше първа дружка на Доган и кой хвалеше Доган, че е най-великият политик. Това беше Бойко Борисов. Той му подаряваше кученца. А кой направи Бойко Борисов генерал – Ахмед Доган.
Спекулациите, че АТАКА подкрепя ДПС са най-тъпото и нелепо нещо, което някога е измислил мозъчният щаб на ГЕРБ, начело на който е Лъчо Мозъка, сигурно.
Първите дни на парламента Борисов подклаждаше своите марионетки Яне Янев и селския тарикат и олигарх Валери Симеонов.“

Мдаа … Политиката в БГ територията е фурнаджийска лопата, но колкото и да се върти не може да скрие връзките на ГЕРБ с ДПС и обръчите от фирми, които папкат от държавната трапеза цели 28 години …

Е, сега след прошението на Борисов, който оправя света, а България не може пак ще продължат да папкат, не че са преставали, но с нов апетит и с корпулентни размери и в огледалото вече е ясно, че не се вижда само Пеевски ами и баш Агата …

А Борисов го заувърта – да проявят за тези шест месеца малко разум. След това можем да си покажем българския характер по най-добрия начин. Разбирам, че не е приятно, завистта е голяма, но да се опитаме поне за шест месеца да сме малко българи и в тяхно лице, заяви Борисов пред български журналисти в Брюксел, където участва в последното за годината заседание на Европейския съвет.

И го удари на спомени – „Имаше избори, демократични, ясни, точни, със служебно правителство на президента Румен Радев тогава, изцяло доминирано от тях (БСП) и ние ги победихме. На всеки шест месеца, като на някой не му харесва нещо, да правим избори? Вече алтернативата е ясна – ДПС и БСП. Колко ще изтраят, и то точно при председателството? Затова ли полагам този труд, не само за България, а и за Балканите да стане“.

Истински се надявам почетният председател на ДПС Ахмед Доган, който в интервютата говори, че държавата е над всичко, малко да говори с тяхната партия, защото – както вървят – ясно е, че искат провал на председателството, коментира Борисов.

При условие, че цялата законодателна и изпълнителна власт е в ръцете Му Борисов не направи нужното за което се канеше, като например да гътне барбекюто на Сокола и т.н., а опря до молба …

Това показва, че в миналото и настоящето, както и в бъдещето нещата при него и партията Му са оплетени като свински черва с българската (а дали пък да не я наречем съветска по творение) партия ДПС ????

Кой да ти каже ?! 

Няма съмнение, че Великият държавник и патриот Доган ще помогне на своя приятел (или творение според твърденията на в.Атака), макар и задкулисно, защото достлука с БСП му е скъп …

Ще поживеем, ще видим …

колаж : фейсбук

Свободен автор – Философът