Прокуратурата повдигна обвинения на Георги Георгиев от БОЕЦ!

На 16.07.2019г. , ден след внасянето на Номинацията на следовател Бойко Атанасов за граждански кандидат за Главен прокурор, на председателя на БОЕЦ, Георги Георгиев бяха повдигнати обвинения от прокуратурата, наложена му и мярка за неотклонение, като само в рамките на този ден му бяха връчени 4 призовки от различни институции. Също вчера БОЕЦ внесохме и Сигнал до прокуратурата за НАПЛийкс срещу Владислав Горанов, Бойко Борисов, Галя Димитрова и Томислав Дончев. Публикуваме текста на публикацията на Георгиев по този повод:

TAKA!
Утре ще бъда в студиото на Luba Kulezich заедно със Следовател Бойко Атанасов, за да представя неговата номинация от БОЕЦ и група неправителствени организации за граждански кандидат за Главен прокурор на България.
ДНЕС, ден след като внесохме номинацията на следовател Атанасов до институциите, на мен ми повдигнаха обвинения. Наложиха ми и мярка за неотклонение. В рамките на днешният ден ми връчиха 4 различни призовки. 
Преди няколко седмици, отново в студиото на Люба Кулезич обявих старта на инициативата на БОЕЦ за гражданска номинация за главен прокурор! Обявих и че БОЕЦ ще внесем и конституционна жалба за заличаването на Пеевски и Карадайъ от изборните списъци след изборите, както и Жалба до Европейският съд.  Разказах за сигналите на БОЕЦ за АпартаментГейт по разследванията на Биволъ и за образуваните проверки по нашите сигнали срещу Бойко Борисов, Каракачанов, Иван Гешев, Сотир Цацаров, Пламен Георгиев и Антон Славчев. Всичко, което обявих беше изпълнено.
Разказах и заявих и нещо друго. Че очаквам до няколко седмици да ми повдигнат обвинения и да ми наложат мярка за неотклонение. Освен дейността на БОЕЦ и опитите да ни смачкат, има още една причина за това. През месец май френска клиника прояви интерес да извърши трансплантация на бъбрек на съпругата ми, на която съм донор. И след като изпратихме допълнителни документи и кръвни проби, преди десет дни получихме конкретно предложение с фиксирани дати, процедури и стъпки за самата операция. Свинете искат отново да ни попречат, след като два пъти се опитаха да убият Мариелка, лишавайки я от лечение. 
Въпреки наложената мярка за неотклонение, утре ще пътувам и ще бъда в студиото на Кулезич, защото Номинацията на Бойко Атанасов е важна. Тази номинация и инициативата на БОЕЦ разтърсиха кочината! А това е само началото! Продължаваме!
НЯМА и не могат да ни спрат. НЯМА и не могат да ни убият. В държавата на мафията всеки, който говори и отстоява Истината е обявен за престъпник. Всеки, който се бори за справедливост е опасен за дебелите. Всеки буден гражданин е враг на управляващата ни мафия. 
Способни са и на убийства. Способни са на всичко, за да задържат престъпната си власт, която им осигурява безнаказаност. БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията, в организацията, която събира непримиримите и будните. Будим заспалите и чрез действията си даваме кураж на обезверените. Така се създава гражданско общество, а това е най-големият кошмар на Буда, Пеевски, Цацаров и господарите им. 
Краят на мафията е неизбежен. Живеем в диктатура, която се крепи единствено на мълчанието и бездействието на обществото. А те са слаби, те са толкова слаби и властта им толкова прогнила, че излезем ли няколко хиляди граждани-бойци на паветата и из страната, ще изметем това зло за два дни. Скоро ще сме достатъчно и ще се случи и това. 
Управляват ни изроди без съвест и морал. Управляват ни престъпници, които вече се ръководят в действията си от страха, а не от своята алчност. Страх тресе душите на дебелите. Страхът от затвора, от Истината, от справедливостта и възмездието. Ще плащат за всичко! Представяте ли си колко са уплашени, щом искат да убият една болна жена,за да уязвят мъжът й? Да, това са страхливи изроди. 
Благодаря на всички бойци, на всички наши съратници и сподвижници, на нашите дарители, на семейството, жена ми и децата ми. Обречени сме да спечелим тази битка. Мафията се бори за своята престъпна власт, а ние се борим за свобода и справедливост. Те имат институции бухалки, слугински медии и милиарди, а ние имаме чиста кауза и в това е силата ни.
Продължаваме. Всяка призовка, всеки удар и всяко обвинение е оценка и признание за дейността на БОЕЦ. 
Гледайте утре предаването, важно е вас.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

В момента срещу БОЕЦ има образувани две досъдебни производства, няколко проверки и две ревизии от НАП по прокурорско разпореждане от ВКП! Това е явна репресия в най-брутална форма, която е провокирана от нашата дейност и страхът на управляващата ни мафия от популярността и подкрепата, която получаваме. Страхът от наближаващият Видовден. Продължаваме! Гражданите сме по силни от мафията!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА