Смях под памперс: ЦРУ падна на махленско ниво с разкритието за съдия Миталов

САЩ обвиниха съдия Миталов, че е корумпиран, защото разрешил на Николай Малинов да замине за Русия и да получи орден от Владимир Путин, коментира Мажд Алгафари

ЦРУ падна на махленско ниво с разкритието за съдия Миталов. Смях под памперс! Така преводачът Мажд Алгафари, който е братът на известния режисьор и пиар Нидал Алгафари, коментира разкритието на Държавния департамент на САЩ, че Андон Миталов бил корумпиран.
За страна, която се тресе от скандали да оповестиш името на един съдия, който е пуснал някой да си прибере наградата от Русия, си е направо разкритие (както казва Алгафари) на махленско ниво.
Андон Миталов явно много е раздразнил колонизаторите от Далечния Запад защото дръзнал да пусне набеденият за руски шпионин Николай Малинов. Пуснал го, защото няма доказателства, но за янките това е достатъчно основание за корупция.

„Да ви имам и разузнавателните служби… За изминалите 30 години, САЩ обвиниха съдия Андон Миталов, че е корумпиран, защото миналата година разрешил на Николай Малинов да замине за Русия, където получи орден лично от президента на Русия – Владимир Путин.
Това ли успяхте да хванете бре, ЦРУ? Това ли само оповестихте???“, сподели във Фейсбук Мажд Алгафари.
„За 30 години, това ли е единствения корумпиран човек в България, който посочихте с пръст, или той просто ви бръкна в здравето, защото разреши на друг да замине и да получи орден от Руската Федерация?“, добавя той.
„Не знам дали тия хамериканци си мислят, че останалите хора в България ядат доматите с колците, като тях“, коментира Алгафари.
„За да твърдиш, че някой е корумпиран изкарай нищо, което да е вземане-даване, а не кой заминал за Русия и каква награда е получил от президента на Руската Федерация – Владимир Путин… Не е за вярване, че нивото на ЦРУ, ФБР и другите разбира се, е паднало на махленско ниво“, добавя той.
„Сега цялата ни медийна власт се занимава с разкритието на века, че са открили корумпирания човек в България… Смях под памперс! Другите са чисти като детска сълза“, коментира Мажд Алгафари.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Публично оповестяване на българския съдия Андон Миталов за участие в корупция