Стотици родители от Бургас на протест срещу социалните еничари

Долу ръцете от нашите деца, крещяха майки на протест. Те преминаха през главната и стигнаха до Охлюва, където обвиниха управляващите, че лъжат за стратегията

Стотици родители от Бургас на национален протест против антисемейните и антбългарските политики. Бунт срещу срещу социалните еничари в късния следобед имаше в 29 града.
Долу ръцете от нашите деца, крещяха разтревожени майки на протеста. Те тръгнаха от градинката на църквата „Св. Иван Рилски“, преминаха през главната улица на града и стигнаха до Охлюва, където от сцената обвиниха управляващите, че лъжат нагло, че Стратегията за детето не е приета.
Гневните родители предупредиха, че и в България вече се отнемат деца от социалните служби с цел да се дават на гей двойки за отглеждане или за осиновяване. Дами припомниха репортаж в „Карбовски. Втори план“ за българин, който вече пет години не е виждал сина си, защото чернокожи хомосексуалисти го отглеждат, макар че всички съдебни инстанции присъждат правата на бащата. Всъщност майката на момчето е починала и приемните „тати“ и „тати“ се възползвали от т.нар. ювенална юстиция, която дава право на социалните да не зачитат решенията на съда.
Отнети деца има вече и в Бургас, казват разтревожени родители. Те дават пример със семейството на изчезналия безследно 2-годишен Юлиян. Социалните отнеха децата, защото майката се обадила на тел. 116111 на Националната телефонна линия за деца, за да потърси помощ. Тя споделила, че е отчаяна след изчезването на детето и ако няма кой да й помогне, би посегнала на живота си или на децата си. Многодетната майка очаквала подкрепа, но се оказало, че телефонната линия всъщност се поддържа от Фондация „Анимус“ и последвала изненада – сигнал, заради който й отнемат девет деца.
Само един сигнал от завистливи или злобни съседи е достатъчен, за да ви оставят бездетен, предупреждават майките на протест. Страхът е основателен.