СХЕМАТА, Цветанов – Добрев – Борисов!

Georgi Borisov Georgiev

ГЕРБ не е класическият тип мафия, защото не извършва престъпната си дейност в противоборство с държавните институции, а цялата дейност на тази престъпна група се реализира благодарение и с помощта на държавните институции.
На върха е Боса – Буда – Бойко Методиев Борисов. Нищо не се случва и никой не мърда в тази държава без знанието, разрешението и без да си е платил на Вожда. Закон. 
Схемите за плащане и отчет към Вожда минават през областните координатори на ГЕРБ (бригадирите на мафията) Във всяка област има по един такъв и той е до болка познат и до болка мразен от жителите на съответните области. Тези хора кадруват, рекетират и изнудват местното население и бизнес, отчитайки събраното към Вожда. Всяко назначение минава през областният координатор на ГЕРБ. От чистачката в детската градина, до шефа на НОИ. Всяка обществена поръчка минава през областният координатор на ГЕРБ. Всеки заблуден инвеститор , излъгал се да стъпи в България минава първо през областният координатор на ГЕРБ. Това са местните феодали-дерибеи. В Хасково това е Добрев, във Видин – Тошев и тн. Профила на тези хора е еднакъв навсякъде – бивши военни, бивши милиционери, ченгета, комунисти, или деца на комунисти, ченгета и милиционери. Без изключения. Буда не контактува лично с тях, това е ролята на Цветанов. Така Буда остава недосегаем и не може да бъде свързан пряко с престъпленията извършвани от неговите бригадири. Цветанов лично контролира всички бригадири и техните действия. За финансовите потоци се грижи един от другите сиви кардинали в ГЕРБ – Ц. Паунов. Има още неколцина, които следят дейността на мафията по отрасли – Велчев, Танева, Фидосова (не е грешка). Другите са мутропълнеж на средно и ниско ниво.
За дейността си Цветанов използва пряко МВР, ДАНС, Прокуратура, НАП, ИТ и всички останали държавни институции. В буквалният смисъл. Пример – фирма обжалва обществена поръчка спечелена от фирма на ГЕРБ. Всички държавни институции се впиват като кърлежи в тази фирма и следва или оттегляне на жалбата, или унищожаване на фирмата. Втори пример – човек със собствен бизнес си позволява да критикува герберската мафия. В един ден му се пращат ИТ, НАП, Пожарна и НОИ за проверки и ревизии (личен опит). За да дублира източниците си на информация и да следи контролира и собствените си бригадири (областните координатори/ Цветанов използва и собственият си частен ДАНС. Бивши ченгета, барети и мутри. Това са SS отрядите на Цвъки. Те вършат и черната работа – рекета, изнудването, срещи с непокорните и ‘неблагодарните“. Добре платени професионалисти.
По тази схема се правят и листите за общински съветници, депутати и кметове на ГЕРБ. Бригадирите предлагат, Цветанов проверява и донарежда, Буда одобрява. Разни събрания на местните партийни организации , номинации и подобни глупости са пълен цирк и гавра с хората. Всичко се решава в малкото НДК на 17-ия етаж. Там пристигат и куфарчетата. Там се издават присъди, назначават прокурори и съди, решават се човешки съдби и се разпределят бизнеси. 
Та, така се управлява България. Така се правят и избори в България. Така се „усвояват“ и фондовете в България. Така се крадат бизнеси в България. Така бяха източени и фалирани общините в България. Това управляващите наричат „стабилност“.
БОЕЦ водим битка с това зло!
#ИдваВидовден
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук