Убийството в Слънчака станало заради любовен триъгълник?

 Арестуваха основния заподозрян за стрелбата, а лекарите в Бургас се борят за живота на 22-годишното момиче, ранено от ревнивеца в слепоочията

55-годишен бизнесмен е разстрелян в Слънчева бряг тази нощ заради любовен триъгълник. Това е основната версия на разследващите. 22-годишната му приятелка пък е в бургаската УМБАЛ в тежко състояние. Момичето е простреляно в слепоочията.

Пред камерата на бТВ директорът на ОД на МВР Калоян Калоянов каза, че работните версии са различни, включително и убийство по лични мотиви.

„Малко след 21:10 часа е получен сигнала за убийството пред входа на хотел „Сън Вилидж” в западната част на Слънчев бряг. В момента жената е в УМБАЛ – Бургас“, заяви полицейския шеф.

Вече е задържан мъжът, който показно разстреля хазартен бос и рани тежко приятелката му.

Роденото през 1996 г. момиче е оперирано тази нощ и състоянието му е много тежко. То е работело в едно от казината на убития Коста Николов. По все още непотвърдена информация задържаният е бивш приятел на пострадалата.

В колата на хазартния бос са пътували още двама души – мъж и жена, които са основни свидетели. По мерцедеса е стреляно от друга кола, с която извършителят на престъплението е избягал.

Полицията отцепи района, което значително затрудни придвижването на туристите в района.

55-годишният Николов има 15 казина и игрални зали в Слънчев бряг, Несебър, Бургас и Нова Загора.

В бизнеса е от 1991 г., като не е известно да е имал конфликти с други от бранша – както на морето, така и във вътрешността на страната.

Според местни медии, освен казина, Николов има хотел в Нова Загора и транспортна фирма.

Хазартният бос е спрял пред хотела, колата му е била на аварийни, когато от друг автомобил срещу него са изстреляни 4 куршума, уточни репортерът на бТВ Лора Стаматис.

До късно снощи районът остана отцепен и туристите бяха принудени да обикалят, за да се приберат в хотелите си.

Най-ужасните убийства у нас през последната година май все заради любовна драма стават. За Росен Ангелов например се твърдеше, че избил Кети и семейството й от ревност. Така и не стана ясно обаче как един педофил може да се влюби в „дете“ на 44 години.

Убийството, което доведе до блокада на Слънчев бряг снощи, вероятно също е от „любов“. 55-годишният Коста отиде на оня свят, а приятелката му, която е само на 22 години е на границата между живота и смъртта. Кой ли сега ще наследи 15-те му игрални зали и казина?

Опасна ваканция се получава, каза един от анкетираните чужденци. Може би е време Бойко и министрите му да отидат в Слънчев бряг, за да въведат нова мода – нека раздават на туристите бронежилетки и каски, а кака Николинка да сметне после какъв е ръста на чужденците, дошли в курорта – стрелбище, за да „почиват“!