Царят на асфалта от Банкя да тръгне по пътя Средец – Ямбол! Ще му е нужен луноход

Какво значение има дали се кара нов или стар автомобил по този този път, че да му искат по-висок данък, пита възмутен сливналия

Асфалт- убиец с милиони кръпки превръща пътищата в областта в магистрали на смъртта.

„Днес се прибирах от Южното Черноморие към Сливен и реших да избегна тежкия трафик в Бургас, както и безумното шофиране по АМ „Тракия“ и минах по второкласния път между Средец и Ямбол. Много съм разочарован от състоянието на пътя“, споделя Младен Сотиров.

„Като цяло пътят не е лош, закърпен е, няма голямо движение, но има много участъци- „убийци“. А именно коловози в дясната част на всяка лента за движение. Изненадващи дълбоки вдлъбнатини на платното, в които спокойно можеш да си разбиеш колата. Също може и да те изхвърли от пътя и да се случи най-лошото“, предупреждава той.

Сотиров е изпратил и клип за рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия, за да покаже в какво състояние е пътят.

„Участъкът между селата Войника и Тамарино е в изключително лошо състояние, поради което трудно може да се нарече път. Изобилстват безсмислени кръпки и дупки, автомобилът подскача накъдето си иска и не може да се поддържа скорост дори 20-30 км/ч. Моля, за вашето съдействие този сигнал да стигне до всички, които в момента се чудят за причината за трагедията до Своге“, призова гневният сливналия.

„Причината, според мен, за много от подобните случаи е изключително лошото състояние на голяма част от пътищата, по които ежедневно пътуват хора, които редовно си плащат данъците“, добавя той.

„Какво значение има дали се кара нов или стар автомобил по този този път, че да му искат по-висок данък? Еднакво си трошим колите“, коментира Младен Сотиров.

Това е един от видимите резултати от управлението на другаря Борисов и „Шайката“. Миг невнимание и освен колата ти, може да разбиеш и главата си.

Време е царят на асфалта от Банкя да тръгне по пътя Средец – Ямбол! Ще му е нужен обаче луноход.