Цветанов в схватка с Дарт Вейдър, на война с илюминатите

„Цветанов: Зад протестите стоят БСП и президентът“

Цветанов само дето още не е обявил, че зад протестите в България стоят илюминатите.
Аз пък си мисля, че те са провокирани от Дарт Вейдър, който е повел междугалатическа война срещу ГЕРБ и само един смел „изкуствен интелект на ГЕРБ“ като Цветан Цветанов е способен да се изправи срещу повелителя на мрака и да спаси света от… илюминатите.

Пиша такива глупости, за да бъдат в унисон с председателя на най-голямата парламентарна група в България и същевременно член на Европол.
Срам и позор е в ръцете на подобни персони да е съсредоточена власт, която им предоставя и възможността да говорят от името на народа, както и да изразяват неговата воля.

Единствените виновни за протестите у нас са ГЕРБ – заради неспособността им да се справят с управлението на държавата; заради хаоса, който създават със законостворческите си инциативи; заради некомпетентността си; заради високите нива на корупция и нестихващи кражби от всяка една сфера, оперираща с публични финанси /било то на местно или централно ниво/; заради алчността си; заради наглостта и простотията си; зарди бедността; заради смъртността; заради медийната цензура; заради всичко лошо, което се случва в държавата ни.