Защо господарите не са сменили карикатурите Теменужка и Гинка?

Работата на президента е да привика господарите им, за да се обяснят, коментира Николай Бареков

Защо господарите им все още не са сменили семплите карикатури Теменужка и Гинка? С какво са незаменими те? Това сподели във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

„Жалък опит тази сутрин на едната приятелка да прати Гинка на среща при Президента. Радев няма никакъв зор да се среща с подставени лица като пазарджишката Златка. Негова работа е да привика господарите и да се обясняват и точно затова свика КСНС заради скандала с ЧЕЗ“, добавя евродепутатът.

Той коментира и далаверите за 200 бона, свързани с бившия кмет на Сунгурларе д-р Георги Кенов и ексдепутата Стефан Кенов.

„Хора, вижте как съм бил продаден от главния си секретар на Ковачки и статуквото! За 200 бона от Ковачки той е загробил баща си и е предал половин милион избиратели на ББЦ и Бареков. Защо такива боклуци се наричат българи? Ето истината за мен. Аз и партия ББЦ бяхме предадени и продадени“, споделя Бареков.

„Дали някога ще има възмездие зависи от всички нас. Господ ще си урежда сметките с тази сган в Ада. А прокуратурата спи и разследва само по поръчка на властта“, добавя евродепутатът.