Цветанов смешен, президентът го затапи

Неслучайно настоявам за по-добро образование, но явно Цецо по-трудно осмисля това, което чете, каза Радев

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов стана за смях, след като президентът Румен Радев го затапи. Бившият вътрешен министър ужасно се изложи, като вчера след заседание на Консултативния съвет за национална сигурност изръси, че държавният глава искал да извади България от НАТО и ЕС, а Радев от своя страна го изкара манипулатор. Днес обаче президентът съвсем закопа парламентарния лидер на ГЕРБерастите.

„Неслучайно настоявам за по-добро образование. Явно Цветанов по-трудно осмисля това, което чете“, заяви Радев.

Битката между тях продължава, но на всички вече е ясно, че ако се мерят по интелект, физкултурникът е като джудже пред летеца. Личи се, че и той го забелязва и се притеснява, но за да избие комплексите си, бълва все повече простотии. Ненадейно Цецко изръси, че президентът бил саботьор, саботирал модернизацията на армията и на всичко отгоре гледал на изток. Вместо да отговори на водещия на „Тази сутрин“ Антон Хекимян дали са манипулативни твърденията му, че президентът иска изваждане на България от НАТО и от ЕС, той започна да говори небивалици. Президентът бил зависим човек и затова винаги щял да го критикува. „Зависимостта“ на държавния глава май е свързана с това, че има позиция, различна от тази на Цецовите господари.

Ще го критикувам, защото единствените, които могат да помогнат на страната ни за защита на националната сигурност и териториалната цялост, са НАТО и ЕС, изръси ГЕРБавия депутат. След това признание въпросът кой е по-по-най, губи всякакъв смисъл. (НЕ)зависимият Цецо не се осмелява да мисли различно от „партньорите“ от ЕС и НАТО, защото нямало кой да ни защитава. Та от кого и от какво да ни защитава? От Русия ли или от Турция? Кого защитават крадливите НАТОвци? Тези, които колонизират, за да им крадат петрола ли? Ако аверите отвъд Резовска решат да си възстановят империята, господарите на Цецо ще им попречат ли да ни надянат чалмите или просто ще са на страната на втората по численост НАТОвска армия в света!?

Има нещо мазохистично в това да се навираме между шамарите. Защо й е на малка България да е във военен съюз срещу братска Русия? За да се използва територията ни за бойно поле ли?

Време е президентът да каже на НАТОлюбците, че не ни трябва да воюваме. Нямаме полза от такъв военен съюз.