БОЕЦ пита Светия Синод и Главното мюфтийство ЖИВ ли е Пеевски

БОЕЦ внесохме официални писма до Светия Синод и Главното мюфтийство със следният текст:

ДО : СВЕТИЯ СИНОД НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА

ГЛАВНОТО МЮФТИЙСТВО

 

                                                ЗАПИТВАНЕ

от  ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

 

ВАШЕ СВЕТЕЙШЕСТВО И ВАШИ ВИСОКОПРЕОСВЕЩЕНСТВА, Г-Н ГЛАВЕН МЮФТИЯ,

 

От повече от година и половина членовете на Гражданско движение БОЕЦ издирват и правят опити да се срещнат с депутата Делян Славчев Пеевски. Същият е в неизвестност за нас, гражданите, а в момента е и кандидат на предстоящите избори за Европейски парламент. Изразихме своите съмнения и пред Централната избирателна комисия, че г-н Пеевски не живее в страната, но както ЦИК, така и Върховният административен съд отказаха да проверят местонахождението на Делян Пеевски.

През последните дни много граждани и наши съратници изразиха съмнения, че г-н Пеевски може да не е сред живите. Душите ни са тревожни, защото българските граждани много пъти са гласували за престъпници, измамници и всякакви недостойни люде, но никога до сега не са гласували за призрак, а това би било грях пред Бога и Демокрацията.

Най-смирено Ви молим да ни отговорите, дали сте извършвали погребални ритуали за българският (или Дубайски) гражданин Делян Славчев Пеевски. Да ни отговорите жив ли е Пеевски?

Дата:10.05.2019г.  Георги Георгиев–Председател на УС на ГД „БОЕЦ”

ВАС отказа да провери дали Пеевски живее в страната, а самият той не се яви на делото, след като бе редовно призован. ЦИК също отказа да провери къде живее Пеевски и дали отговаря на изискванията на закона да е живял поне шест месеца преди изборите в България или друга страна членка на ЕС. БОЕЦ в продължение на почти две години не можем да открием Пеевски, като го търсихме в хотел „Берлин“, централата на ДПС и парламента. Никой не е виждал Пеевски от 19.04.2017 г. след учредяването на 44-то Народно събрание. Той не е стъпил нито веднъж на работното си място. Не се появи и на откриването на предизборната кампания на ДПС, като той е втори в листата им.

Напълно резонно започнаха да се появяват и съмнения жив ли е Пеевски?!  БОЕЦ обявихме, че продължаваме с действията си по казуса „Пеевски“ в шест стъпки, като ще сезираме АЛДЕ, ЕНП, ПЕС,  редица европейски институции и посолствата на държавите членки на ЕС. До дни действията ни ще бъдат факт, като ще отразяваме публично всяка наша стъпка.

Преди това чакаме отговора на БПЦ и мюфтийството ЖИВ ли е Пеевски?

Резултат с изображение за главният мюфтия и патриарха

Продължаваме!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#ПеевскиАут

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримириДДмите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА