Бойко нямал аура, имал черна дупка, а стиснатите габровци не пускали коронавируса

Черен (ху)МОР: Габровци са толкова стиснати, че не дават нито един от двата си коронавируса на съседните области и региони

Вирусолозите потвърдиха, че четирима българи от Плевен и Габрово са с коронавируса. Страхотната новина вдъхнови блогърът и журналист Любо Кольовски. „Габровци са толкова стиснати, че не дават нито един от двата си коронавируса на съседните области и региони. Дзифтари!“, коментира той във Фейсбук.
„Бойко няма аура. Бойко има черна дупка, която анихилира всичко материално и духовно, установи Алена и падна в черната дупка, съобщиха от Съюза на маговете, ясновидците и врачките на свободна практика“, сподели Кольовски.
„Стана ми странно, защо новината за положителни проби, се съобщи посред нощ. Това значи, че току що са били разбрали. От което идва заключението , че изследвания, се правят и през нощта, което е малко съмнително. Все пак не казаха , че изследващите, са минали на денонощен режим на работа! И кому е нужно в 24.00 часа да стресираш хората с извънредна емисия!? Всеки знаеше, че е въпрос на време заразата да се появи в България“, коментира пък Деница Павлова в социалната мрежа.
„Другото, което ме учуди, е малко неясното говорене по въпроса, без уточнения например какво е работил мъжът в Плевен. Каква е тази тайна? Нали трябва превенция. Нали е изолиран!? За липсата дори на предположения, откъде са се заразили, или както го наричат нулев пациент, въобще няма да споменавам. Всичко е толкова мъгляво и относително. И някак ми звучи съмнително. Не че няма опасност, но защо се говори като с половин уста, без конкретизиране!?“, пита тя.
„Дочакахме го! Имаме си и ние корона вирус. Вече с гордост можем да се приобщим към цивилизованите и напреднали страни по света. Отпаднаха всякакви съмнения, че издънената ни здравна система не разполага с капацитет да установява вируси от последно лабораторно поколение. Направо си отдъхнах! Въздъхнах с облекчение“, коментира във Фейсбук бившият депутат адвокат Емил Василев.