Честит 8 март и честит коронавирус! Зевзеци търсят спасение в кръчмата

 Зевзеци предлагат на 8 март мъжете да не се вясват пред жени, да се крият в кръчмата, за да не дават подаръци, да не целуват и да не се ръкуват с дами, за да не се заразят
Карикатура: www.facebook.com/TerminalniKolaji 

Новата чума, както любителите на конспиративните теории наричат коронавирус, достигна и България. Точно на 8 март, вместо да честитят празника на жените, професорите от Националния оперативен щаб за борба със заразата обявиха, че два града в България са пламнали със заразата.
Оказва се, че т.нар. нулев пацеинт е трудно да бъде намерен. Кой разнася заразата остава мистерия. Вирусоносителят се разхожда спокойно, киха и кашля, а зевзеци се молят да отиде в парламента или поне в Министерския съвет, за да се отървем поне за две седмици (б.а. докато са в карантина) от онези, които симулират, че работят за България.
За да не бъдат „коронясани“ от коронавируса пък фенове на чашката призоваха истинските мъже да не се подмазват на жените в деня, в който целия свят стана традиция дамите да празнуват, а да се крият в кръчмата. Така хем нямало да се харчат за подаръци, хем нямало да целуват и да се ръкуват с жените, а от друга страна вирусолозите в републиката вече си били казали тежката дума за заразата: ракията убивала вируса. Затова ценителите на спиртните напитки предпочитат да трепят коронавирусите със спиртостоп – напитките, които карат страхливите мъже да се чувстват силни и смели.
Честит 8 март, мили жени! … И честит коронавирус!