Боклуците на италианската мафия пристигат и с влакове в Бургас, комините ще дишат вместо нас (ВИДЕО)

 Влакове пълни с отпадъци пристигат на гара Бургас. Най-вероятно боклуците са на италианската мафия. Защо кмета го допуска, питат гневни граждани

Боклуците на италианската мафия пристигат вече в Бургас и с влакове. Видеоклип, на който се вижда влакова композиция от поне десет вагона, пълни с отпадъци, се разпространява във Фейсбук. Публикуван е първо в Welcome to Burgas в социалната мрежа.
Отпадък за изгаряне пристига да освежи въздуха ни, коментира администраторът на страницата.
„Доста често, бургазлии си задават въпросът, защо смърди почти всеки ден/вечер в Бургас. Въпросът е, кой вкара този боклук? Кой кара този влак, знаейки какво превозва? Защо това се допуска? Защо кмета го допуска? Колко хора трябва да се поболеят от астма/ алергии и други белодробни болести? Какъв данък ще наложат отново на данъкоплатците, заради грешката на правителството и общината?“, пита Ицо Димитров от фейсбук групата „Шофьори Бургас“.
Негови приятели в социалната мрежа уточниха, че от доста време ни заливат с токсични отпадъци. Италианската мафия снабдява българските бизнесмени със суровината, която се използва като гориво, макар че вдига страшно нивото на фините прахови частици и отровните газове.
Мафиотите от Ботуша ни ги изпращат, за да не замърсяват техния въздух. Плащат на България да се изгарят тук. Това е политиката на България с другите държави. Нищо ново под небето, но никой не взима мерки, жалват се гневни бургазлии.
Протестът им в социалните мрежи е като буря в чаша вода, защото властта не се вълнува от изповедите им в клюкарника, наречен Фейсбук. Докато не излезем на улицата, за да кажем на дъртите партийни грешници „Стоп на геноцида“, въздухът ще става все по-мръсен и дойде време, когато комините ще дишат вместо нас.

Още по темата:

Кой прави далавери с боклуците от Италия на порт Бургас