Бял джип сгази кученце, деца от Бургас го спасиха

Помогнала им и тяхната учителка, а доброволците от Animal Hope Bulgaria – Burgas вече ги наричат ангелите на Джеси

Бял джип сгази кученце, но деца от Бургас го спасиха, съобщиха от организацията Animal Hope Bulgaria – Burgas.
„Джеси е блъсната вчера от бял джип Х6 с бургаска регистрация. Така е бързал,че не е имал време да спре преди да я блъсне, нито след това, за да види какво се е случило. Децата обаче са имали време и сърца. Те знаят какво е състрадание. Децата грабват 3 месечната Джеси и тръгват за помощ към ветеринарна клиника. Учителката им в същото време търси начин да помогне и така малката Джеси стигна до нас“, разказва администраторът на фейсбук страницата на Animal Hope Bulgaria – Burgas.
„Нека покажем на децата, че доброто предизвиква добро! Нека помогнем на Джеси! Видимо тя е добре, няма счупвания. Имала е късмет. Но не е редно възрастните да унищожават, а децата да се опитват след тях да поправят стореното зло! Джеси е малка и е нужно да бъде тествана, обезпаразитена и ваксинирана преди да я настаним в „детската градина“. Всеки, който желае да помогне на Джеси, може да ни пише“, добавят от Animal Hope Bulgaria
Даниел Хивачев, Димитър Динков, Симона Стоянова, Александър Стоянов, Александър и г-жа Шивачева са ангелите на Джеси. Именно те и дадоха и името, и шанса да живее.
„Гордеем се с Вас! Едно голямо браво и на Вашите родители, че са отгледали толкова стойностни деца!“, споделиха доброволци от Animal Hope Bulgaria – Burgas.