В държавата на мафията, дори училищата и детските градини са територия на мафията.

Georgi Borisov Georgiev

Истината е грозна, но трябва да я признаем!
Ние сме виновни за битите ни деца. И трябва да ги защитим, но преди това трябва да осъзнаем, защо се случва и каква е причината за това. В повече от десет града в страната родители протестират срещу насилието над деца в детските градини и училищата. Едно от най-ужасните проявления на мутренската държава. И причината е само една – в държавата на мафията, дори училищата и детските градини са територия на мафията. И всички го знаем, но не протестираме срещу това, а лицемерно демонстрираме някаква загриженост за да изперем съвестта си. До следващото бито дете.
От години назначенията на директори на училища и детски градини са политически. Няма честни конкурси, назначават се само верни на партията кадри и това е водещото. Няма значение какви са качествата на „човека” , важно е да е от нашите. От него надолу се редят и всички останали на същият принцип, дори чистачките и лелките в детските градини се назначават през местният партиен феодал. Защото и там свинете са намерили далавера и им трябват верни хора за да вървят схемите. Крадат от храната на децата в детските градини. Крадат през договорите с фирмите за кетъринг. Помните ли случая във Видин? Гроздето в магазина е два лева, но за детските градини се доставя на осем лева. И за всички останали продукти е същата схема. И това е повсеместно. Разбира се, има и свестни директори, макар и малцина и затова наплива на ученици в тези училища и детски градини е огромен. Крадат и от проектите за ремонти на детските градини и училищата. Зверски крадат. И директорите трябва да са наши хора за да одобряват „ремонтите” и да си затварят очите за нередностите. Крадат и от горивата за отопление, досатавяни на завишени цени, карадат от даренията, крадат от всичко. Дори учебниците и помагалата на децата винаги са свързани с някакви скандали, далавери и схеми. И къде в цялото това блато е грижата за децата? Абсолютно същото е и в различните „социални домове” за деца без родители, или с различни заболявания. Усвояване на средства и едни наши хора взимат едни заплати. Децата са само инструмент да храним партийният апарат и да редим на хранилката нашите хора. Малкото професионалисти в системата са поставени под натиск и изолация. Тези хора са демотивирани, защото трябва да блъскат и заради парашутистите (хората на кмета, на депутата, на областния) и с времето напускат. Тогава остават само парийните калинки, слуги и мишки, сложени там не за да се грижат за децата ни, а за да обслужват интересите на своите господари. А тези „кадри” са известни със своята наглост, простащина и бруталност. Такива хора се грижат за децата ни в повечето случаи – фалшиви учители и педагози назначени с фалшиви конкурси.
Миналата година униформено ченге изведе от училището детето ми за да го разпитва с какво се занимава баща му, с кого се среща и тн. Подадох сигнали до институциите, директорката на следващият ден се скри, излизайки в болничен, а заместниците и първоначално дори открекоха пред медиите да е имало такъв случай. Защото е сложена на своят пост не за да се грижи и защитава децата ни, а за да прикрива грабежа извършван през ремонтите и проектите на училището. Това е истината.
И никакви камери няма да решат този проблем. Не искам децата ми от малки да живеят в света на ‘биг брадър”, не искам от малки да им се внушава чувството, че са следени и контролирани, като престъпници. Искам да бъдат учени и обгрижвани от професионалисти, които с внимание и обич да вършат работата си. И само един е начина да се случи това. Като отстраним мафията от властта. Мафията, която е пуснала пипалата си и до децата ни и задушава всичко до което се докосне.
Мутризация и мафиотизация на цялата държава, институции и власти, на всички нива и във всички сфери. Тумор разяждащ обществото ни. Корупцията, безнаказаността и шуробаджанащината са заменили закона. Справедливст няма, правосъдие няма. И ако искаме да защитим децата си трябва да се изправим срещу това зло. Да се изправим на площадите с една цел – отстраняване на мафията от властта. Първите стъпки са отстраняването на Цацаров, пазителя на мафията и отстраняването на Борисов, пазителя на Пеевски, истинският тартор на мафията.
И когато постигнем това трябва да продължим, докато изчистим цялото блато, в което са превърнали държавата ни. Така ще защитим децата си.
БОЕЦ водим тази битка!

Фейсбук