В нормална държава мафията и престъпниците трябва да бъдат отстранени от власт

Georgi Borisov Georgiev 

Винаги, когато чуя „Премиера Борисов спешно свика министрите“ си казвам „Бог да прости загиналите, без да знам дори за какво става дума, но знам, че управлението на мафията е взело поредните си жертви.
И все виновни няма. Да сте чули за осъдени за наводенията в Бургас, Варна, Мизия… Не говоря за клошари и пастири, а за истинските виновници, които носят отговорност за инфраструктурата и живота на хората. Няма. И за Хитрино няма. Никога няма.
Когато мафията управлява в администрацията се поставят крадливи и послушни боклуци, които са сложени на местата си за да взимат едни пари и да осигурят схемите за крадлък на мафията. Така Буда реди областни управители, шефове на агенции, на дирекции и местни структури на министерствата.
И за това всеки месец повтаряме „Бог да прости загиналите“. И Буда свиква кабинета. Излизат едни мутри и олигофрени и говорят едни неща, които нямат нищо общо с живота на хората и всичко свършва. До следващият път. През това време поредните милиони за почистване на речни корита,ремонт на пътища, или укрепване на диги, или язовири са прибрани в джобовете на мафията,хората палят свещи за загиналите си близки, купени с 325-те лева, които правителството им дава (те за друго , освен за свещи не стигат, дори за погребение не стигат) и се молят да не вали отново. И ако на някой му е много мъчно, или гневно, да вземе да прочете доклада на еврокомисията и да се успокои. На кон сме. И на свещи и молитви. Борим корупцията и престъпността та чак сме изпреварили Румъния, казва Борисов. Само дето осъдени за корупция няма, а ежедневно ни уведомяват за милионите, които телефонните измамници са откраднали от възрастните хора.
Та, за финал ще кажа за хиляден път – ако искаме да живеем в нормална държава, мафията и престъпниците трябва да бъдат отстранени от властта. И това с избори, оставки и референдуми не става, доказано не става. Ще стане на площадите, където гражданите ще се изправим в пряк сблъсък с дебелите. БОЕЦ водим тази битка и събираме готовите.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ФЕЙСБУК