В София няма и фандък за хората на Цецоу, но Бургас е друга бира

 

На дневен ред излезе през 2016 г. и кандидатурата на кмета на Бургас Димитър Николов за евентуален кандидат за президент. Отчете се обаче, че все още той нямаше нужната електорална и лидерска тежест на национално ниво, защото бе по-малко познат на всички избиратели от бившия шеф на МВР Цветанов, който като шеф на парламентарната група можеше да е кандидатурата на партията за президент, а негово вице да е Николов … Случайно или не ?!

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и кметът на Бургас Димитър Николов да подадат оставки. За това настояваха от гражданско сдружение „За свободна България“. Писмото, което те изпратиха до редакцията на „Фрогнюз“, бе подписано и от членове на ГЕРБ. Те бяха възмутени от оправданията и лъжите на Цветанов и Николов по повод наводненията и жертвите в Бургаско, но Цветанов му спаси поста …
„В момента говорим за жълт код, а виждате това, което сполетя Бургаско – трябваше да има червен код“, повтаряше по онова време по медиите Цветанов. След проливните дъждове на 24-25 октомври 2017 г. загинаха трима души, един бе в неизвестност, имаше и ранени, но Николов оцеля на поста с подкрепата на Цветанов …

Тези и други факти едва ли са случайни и показват малка част от връзката между Цецоу и чичо Митко …

Витаят градски легенди за принадлежността на това дуо към един от центровете на кукловодите от службите в миналото, макар и малко по-различен от този на ББ и неговите кръгове.

Спомнете си и хвалбите на Цецоу за управляващия модел ГЕРБ-Атака в Бургас, който трябваше да се разпространи в цялата среда и това се случи поне на два пъти, като последният път това осигури патрЕотичната подкрепа за този мандат на Борисов 3.

И докато в София Фандъкова няма да остави фандък на хората на Цецоу, то екипът в Бургас ще си е същият начело с новия Цецоу на ГЕРБ от Бургас. Дали е случайно ?!

Авантаж