ГЕШЕВ, КАЖИ СИ! Сагата за източените 16 милиарда ДДС продължава!

БОЕЦ разполагаме и публикуваме документ, който показва, как и по какъв начин милиардите  източено ДДС са „потънали“ в джобовете на ДДСарската мафия след 2000 година и защо прокуратурата не откри данни за извършено престъпление по сигнала ни! 

ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА Е ЧАСТ ОТ СХЕМИТЕ!

ДВЕ ХИЛЯДИ СТО ТРИДЕСЕТ И ПЕТ СПОРАЗУМЕНИЯ СКЛЮЧЕНИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА С „ЛИЦА УЛИЧЕНИ В ИЗВЪРШВАНЕ НА  ДАНЪЧНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ИЗТОЧВАНЕ НА ДДС!

Всичко тръгна от едно интервю на следовател Бойко Атансов в студиото на Люба Кулезич, в което той повдигна завесата за огромният размер на несъбраното ДДС и срамните споразумения сключени от прокуратурата и по точно от шефа на спец. прокуратурата Иван Гешев с ОПГ-га за данъчни измами и източване на ДДС! Следовател Атанасов е магистрата, който разкри пред Биволъ съществуването на шпицкоманди за изпълнение на поръчки в прокуратурата.

IFrame

Пред Фрогнюз следовател Бойко Атанасов казва още: „Иван Гешев има защо да се притеснява от мен. Той много добре знае в какви пазарлъци е участвал. Аз съм присъствал на тях. Става въпрос за делото „Недосегаемите”. Това дело е приключило със съдебно решение и мога да го коментирам. С престъпната група се сключи споразумение. Прокурорът Гешев беше вкаран по това дело като трети прокурор от небезизвестния бивш зам.-градски прокурор Роман Василев. По делото най-общо казано преминаха всички престъпни групи, които са извършвали данъчни престъпления в страната. Хванаха се всички разклонения на тези, които обслужваха олигарсите в държавата. Става дума за това, че беше разкрита схемата, по която се укриват големи данъци. 

Шефът на спецпрокуратурата Иван Гешев е участвал в пазарлъци, Цацаров го гали по главата“

https://frognews.bg/novini/atanasov-pred-frog-shefat-spetsprokuraturata-uchastval-pazarlatsi-tsatsarov-gali-glavata.html

Това не са просто „пазарлъци“ , тези споразумения са чиста форма ДАЛАВЕРИ и СХЕМИ за прикриване и оневиняване на извършителите на данъчни престъпления, в които ПРОКУРАТУРАТА И ЛИЧНО ИВАН ГЕШЕВ УЧАСТВАТ АКТИВНО! Гешев е и прокурора по делото КТБ, за фалита на която прокуратурата също е главно действащо лице. 

Резултата е – 16 МИЛИАРДА  ДДС ГИ НЯМА, ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СЪЩО НЯМА! И няма как прокуратурата да разследва и да установи данни за извършени престъпления, защото трябва да разследва и да обвини себе си!

Сигналите на БОЕЦ по казуса „ДДСгейт“ бяха разпределени от Цацаров именно на специализираната прокуратура, на върха на която стои Иван Гешев!  И специализираната прокуратура не намери данни за извършени престъпления! Преди дни Цацаров предложи именно Иван Гешев за зам. главен прокурор, като това предложение ще се гласува на 04.07.2018г. в прокурорската колегия на ВСС. ТОВА ЛИ Е НАГРАДАТА ЗА ПРИКРИВАНЕТО НА ОДРАНИТЕ ОТ ГЪРБА НА БЪЛГАРИТЕ 16 МИЛИАРДА ДДС?! Мафията награждава слугите си!

Гешев не трябва да бъде награждаван и назначаван за зам. главен прокурор, той и началника му Цацаров трябва да бъдат разследвани и да дават обяснения за споразуменията с ОПГ-та и къде са милиардите ДДС! 

На 02.07.2018г. бе даден старт на делото на БОЕЦ срещу отказа на НАП да ни предостави списък с имената на фирмите, източили милиардите ДДС. Този отказа доказва и участието на НАП в пририването на тези престъпления. Чакаме решението на административният съд.

БОЕЦ ще изпратим всички материали по сагата ДДСгейт до ЕК.

СЕГА Е ВАЖНО ДА КАЖЕМ И ПОКАЖЕМ, КАКВИ СА „ЗАСЛУГИТЕ“ НА ПРОКУРОР ГЕШЕВ ЗА ИЗДИГАНЕТО МУ ОТ ЦАЦАРОВ ЗА ЗАМ. ГЛАВЕН ПРОКУРОР! И ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ ОБЩЕСТВЕНА РЕАКЦИЯ ЗА ДА СПРЕМ НАЗНАЧЕНИЯТА НА МАФИЯТА В ПРОКУРАТУРАТА! И ДА ПОТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ!

Припомняме предисторията на сагата ДДСгейт:

Припомняме, че през март на официална пресконференция в БТА София, БОЕЦ огласихме официална информация получена по ЗДОИ от НАП, според която за последните 17 години  несъбраното ДДС установено с влези в сила ревизионни актове на НАП е в размер на над 16.2 МИЛИАРДА ЛЕВА, като в огроманата си част тези пари са обявени за несъбираме и отписани. Това са милиарди откраднати от джобовете на всеки българин.

http://www.boec-bg.com/archives/274

Повод за тези ни действия бе едно интервю на следовател Бойко Атанасов в студиото на Люба Кулезич, в което той повдигна завесата за огромният размер на измамите с ДДС и сключените споразумения от страна на прокуратурата с организирани престъпни групи за данъчни измами и източване на ДДС!  Седмици след това Люба Кулезич бе свалена от ефир, телевията бе купена (продадена) и смачкана, а срещу следовател Бойко Атанасов бяха образувани три дисциплинарни производства. Репресиите срещу него започнаха, след като в интервю за Биволъ, той разкри съществуването на шпицкоманди за изпълнение на поръчки в прокуратурата!  Това е ясен знак, че темата за източените милиарди, шпицкомандите и споразуменията на прокуратурата е болезнена и опасна за управляващата ни мафия! Лично прокурор Гешев, настоящ шеф на специализираната прокуратура е участвал в схемите за сключване на тези „срамни“, според следовател Атанасов споразумения. Същият този Гешев и подчиненото му звено в прокуратурата ОТКАЗАХА да образуват проверка по сигнала на БОЕЦ! Няма как да разследват сами себе си! Същият този Гешев преди дни бе предложен от Сотир Цацаров за зам. главен прокурор! Мафията награждава слугите си.

До момента знаем едно – 16 МИЛИАРДА ги няма, прокуратурата се споразумява със престъпниците източили милиардите и отказва да разследва къде, как и кой е източил бюджета на държавата! Това е най-грандиозният и срамен грабеж в новата история на България, а прокуратурата и всички останали институции, подвластни на мафията не видяха данни за извършено престъпление. Тези милиарди са одрани от гърба на всеки българин! 

През следващите дни и седмици, след като огласихме данните за източените 16 милиарда ДДС, БОЕЦ сезирахме всички институции – прокуратура, парламент, президент, включително и Европейската комисия.

http://www.boec-bg.com/archives/305

Още тогава БОЕЦ обявихме, че няма как тези схеми за източване на милиарди да се случвали без участието И СЪУЧАСТИЕТО на институциите и прокуратурата, най-малко чрез осигуряване на чадър и безнаказаност на извършителите (ИЛИ ЧРЕЗ СКЛЮВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЯ С ОПГ-тата ИЗТОЧИЛИ МИЛИАРДИТЕ). Внесохме сигналите си за да докажем тази своя теза и да разобличим прокуратурата, като пазител на ДДС милиардерите. И постигнахме целта си. Прилагаме целият отговор на прокуратурата:

Отдавна прокуратурата е загубила своята функция на защитник на общественият интерес и се е превърнала в защитник на мафията и споразумител с престъпниците. Единственото решение е, закриване на тази мафиотизирана структура и създаване на изцяло нова, рефомирана и изчистена от корумпирани и зависими хора институция. Докато Борисов, Цацаров и Пеевски са на върха на държавата това няма как да се случи.

Затова най-важната битка сега е, да отстраним мафията от властта. Всичко друго следва след това. И тази битка ще се води на площадите. Няма друг начин, след като всички институции и власти са превзети и подчинени на мафията. На гражданите ни остава само да се изправим в открит сблъсък с мафията за да си върнем държавата.

Делата и битката срещу мафията са скъпо и тежко начинание, но БОЕЦ винаги водим битките си до край! Сега продължаваме битката за Истината и справедливост в съда! 

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА