Дали ще има хотел пред паметника на Яворов, вече зависи от Българския съд

Общинските съветници на Поморие отдавна подпечатаха смъртната присъда на емблематичното място, като разделиха територията под паметника на Яворов, гласуваха за бетониране на Яворовите скали и продадоха един от парцелите на частен инвеститор, за да си построи хотел

Във вторник /30.01.2018 г./ от 11 ч. в художествена галерия „Дечко Стоев“ ще се проведе заседание на Общински съвет – Поморие. Една от точките в дневния ред е даване разрешение за строеж до Яворовите скали (на морския бряг), по докладна внесена от Иван Алексиев.
Ако общинските съветници гласуват „за“, решението им ще бъде обжалвано, ако гласуват против – отново ще бъде обжалвано. При всяко положение, дали ще се осакати най-красивото място в Поморие и пред паметника на Яворов ще се веят гащи и хавлии, ще бъде решено от Българския съд. 
Кметът Иван Алексиев и съветниците вече си свършиха „работата“ – против обществения интерес да продадат на частен инвеститор земята под бараката-чалгаверна „Перла“, за да може той да строи мастодонт.

Само малоумни хора няма да могат да разберат какво съм написал и ще ръкопляскат на съветниците, които гласуват „против“!

Виновни са и кмет, и съветници, че изобщо са продали част от територията под паметника, която е публична общинска собственост. А това се случва благодарение на кмета Иван Алексиев и в неговите мандати!
Сега и да ви разправят, че не искат на това място да се строи хотел, трябва да сте идиоти, за да им се вържете! Ако не са искали, никога нямаше да го продадат. И едва ли са го направили от симпатии към „Черепите“ и Катя Христофорова.
А дали са били щедро мотивирани и кой е фалшифицирал документи, трябва да каже прокуратурата. Въпреки, че истината я знаем!