ДА БИЕШ ДЕЦА НЕ Е КАТО ДА ПРОВЕРЯВАШ ЦАЦАРОВ, НАЛИ?

Georgi Borisov Georgiev 

KАК ТАКА, Г-Н ПРОКУРОР?! ДА БИЕШ ДЕЦА НЕ Е КАТО ДА ПРОВЕРЯВАШ ЦАЦАРОВ, НАЛИ?
БОЕЦ получихме от Софийска градска прокуратура, прокурор Д. Петров (виж Биволъ) отказ да образуват досъдебно производство по сигнала ни срещу Цацаров във връзка с ЦУМгейт. Същият сигнал внесохме и в ИВСС, които образуваха проверка, но след това тя бе прекратена и Цацаров обявен за чист като сълза на девственица в слънчева пролетна утрин. На СГП им трябваше половин година за да ни отговорят! МЪКА! Още когато внесохме сигнала си във ВКП знаехме, че няма как Цацааров да проверява Цацаров, но не очаквахме, че прокуратурата в официален документ ще признае малоумието и качеството си на домашна прислужница на своят едноличен господар Цацаров. 


Основният мотив в отказа на прокурор Петров е, че „ОТ СЪБРАНИТЕ МАТЕРИАЛИ НЕ СЕ УСТАНОВЯВА ДЕЙСТВИТЕЛНОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА РАЗГОВОРА“!!! Ами, г-н прокурор, УСТАНОВЕТЕ ГО, нали това ви е работата! Защо не е призован Цацаров за сведение? Защо не е призован Дончев за сведение? Защо не е призован Гергов за сведение? Защо не са призовани и разпитани служителите в офиса на Гергов, защо не са призовани и разпитани служителите в ЦУМ дали не знаят или не са чули нещо? Дали няма запис на разговора? Дали не са присъствали и други хора на разговора? Какво проверявахте ПОЛОВИН ГОДИНА? Това, че не може да установите „действителното съдържание на разговора“ означава ли, че не вярвате и на Цацаров? Понеже през последната половин година сме били някак „сигнално свързани“ ще си позволя да мина на „ти“, г-н прокурор.
Ти, прокурор Петров си срам за българската магистратура. Цацаров Буда си го избра. Теб си те избра Цацаров. А ти сам избра да бъдеш слуга на дебелите. Страхливците винаги си търсят господари.
БОЕЦ ще обжалваме отказа на СГП пред АП отново без надежда за правосъдие, но с идеята да покажем на слепите нуждата от реално независмо звено за борба с корупцията, което да може да разследва всеки, включително и главният прокурор при данни и сигнали за извършени престъпления и корупция. Ако живеехме във Франция или Румъния, днес Цацаров щеше да е обвиняем. Но живеем в държавата на Буда, Пеевски и Цацаров, в която мафията пази своите слуги!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук