Момичето, което разката в Лондон Бойко, защити новата „Мис България“

Носът на момичето по-голям ли е от тези 30 млрд., които ще връщат внуците ви, пита Ива, според която правителството ни не е българско, а щатско-турско

Защо не бяхте толкова активни, прецизни, наблюдателни, взискателни и агресивни към кредита от 30 млрд. лева, който изтегли правителството на Бойко Борисов, колкото сте към носа на новата „Мис България“? Този въпрос зададе на критиците на Тамара Георгиева Ива Ивата. Момичето, което неотдавна разката в Лондон българския премиер, задавайки му неудобни въпроси, днес защити Тамара.

“Носът на момичето по-голям ли е от тези 30 млрд. лева, които ще връщат внуците ви, та се захласнахте да оплювате така освирепяло чуждо дете? Ами ако това беше вашата дъщеря, сестра или внучка, как щяхте да се почувствате?“, пита Ива.

„Това ли е най-големият проблем на България – някакъв нищо и никакъв конкурс за красота, който за пореден път доказва колко елементарно могат да бъдат манипулирани и насочвани масите от хора и то без да има основателна причина!? От този нос ли ви зависят пенсиите, майчинските добавки, заплатите, пътищата, престъпността, беззаконието и корупцията? По-богати ли щяхте да се почувствате, ако беше неземна красавица или по-защитени, наядени, стоплени и доволни от живота в България?“, сподели във фейсбук момичето, което неотдавна пита Бойко докога мисли да налага политика на геноцид спрямо българския народ и нарече правителството му щатско-турско.