Кой е Бойко, че да иска оставката на Боби!? И Борисов да си ходи!

Вождът на ГЕРБавите се меси грубо в работата на надпартийния Български футболен съюз. Босът на родния футбол сдава властта. Време е и премиерът да го последва!

Героят от САЩ 1994-та Боби Михайлов вече не е никой в Българския футболен съюз. След унизителната загуба с 0:6 от класния тим на Англия и след призив на вожда на ГЕРБавите легендарният вратар на националния подаде оставка.
„Призовавам Борислав Михайлов незабавно да си подаде оставката като президент на Българския футболен съюз! След вчерашната позорна загуба на българския национален отбор и предвид лошите резултати на футбола ни, разпоредих на министър Красен Кралев държавата да прекрати всякакви отношения с БФС, включително и финансови, до оттеглянето на Борислав Михайлов от поста“, сподели в социалните мрежи премиерът Бойко Борисов.
Кой е той, че да изнудва легендата на българския футбол!? Въпреки ужасното представяне на националите ни, вождът на ГЕРБавите няма никакво право да се меси в работата на надпартийния съюз, още повече, че е спорно кой има по-голяма вина за резила на националния стадион – дали Михайлов, или Балъков! На фона на унизителната загуба във финансово естество за българите слабото представяне на футболистите е някак маловажно. Как може премиерът на най-бедната и най-корумпираната държава в Европа да нарежда на героя от САЩ 1994-та да си ходи! Не е ли по-логично самият той да си подаде оставката! Боби все пак сдаде властта. Призовавам Бойко Методиев Борисов да го последва, за да има България по-добър отбор и да не ни се смеят другите народи за калинките в сезона на тиквите!