Мутрите опраскаха футбола, феновете да изхвърлят Перуките!

Берем плодовете от „управлението“ на БГ-футбола от кретени и оцелели от разстрелите мутри, т. е. от хора с по-малко акъл от врабче, коментира адвокат Василев

Адвокат призова за чистка в БФС след унизителната загуба с 0:6 от Англия на националния стадион „Васил Левски“ в София. Четата на Красимир Балъков бе сразена на зеления терен от островитяните и това доведе до оставката на Боби Михайлов, но само това не е достатъчно, за да се измие срама. Никога досега България не е падала с толкова голове в София.
„След като навремето „партньорските“ спецслужби жестоко и зловещо се разправиха с мутрите, избивайки безмилостно повечето от тях, пожалените намериха приют и закрила в БФС и футболните клубове. 20 години по-късно берем плодовете от „управлението“ на БГ-футбола от кретени и оцелели от разстрелите мутри, т. е. от хора, които нямат повече акъл, отколкото дори едно врабче“, сподели във Фейсбук бившият депутат адвокат Емил Василев.
„Честито на феновете! Така поне разбрахме какво щеше да представлява страната ни, ако мутро-комунистите не бяха изхвърлени от властта 1997-а, макар и след предизвикан от американците „приятелски“ фалит на банковата ни система. За да погладуваме хуууубаво и да ни дойде акъла и никога повече да не допускаме мутри и комунисти до властта“, добави той.
„Дано феновете сега, вместо да псуват и обиждат хората, които са измислили футболната игра, се съберат да изхвърлят Перуките, Гришовците, Черепите и вся остальная мутро-комунистичмеска гангстерска сволоч, която се е заклещила във Футболния съюз и по водещите клубове“, коментира адвокатът.