Коледа за зевзеци: Корнелия меси, Бойко се глези

Червеният лидер Корнелия Нинова се похвали в социалните мрежи с хубавите Коледни пити, които меси за Рождество Христово, а премиерът Бойко Борисов се снима с деца

Корнелия меси, Бойко се глези, изригнаха зевзеци, след като в социалните мрежи се пръкнаха снимки на политици, празнуващи край масите, докато масите се напиват до припадък.
Препирнята кой е по-по-най започна, след като червеният лидер Корнелия Нинова се похвали в социалните мрежи с хубавите Коледни пити, които меси за Рождество Христово, а премиерът Бойко Борисов се снима с внучетата си. Храна за окото, радват се симпатизанти и червените, и на сините.
„Нека Рождество Христово донесе топлина в домовете ви и разбирателство в семейството. Желая ви светли празници с любимите хора, здраве и вяра“, пожела другарката Корнелия на българите, въздишащи по идеите за по-справедлива и по-социална държава.
„Честито Рождество Христово! Днес е време да бъдем заедно с нашите близки. Нека всички да сме здрави, щастливи и с добри сърца“, написа пък Бойко във Фейсбук.