Колониални марионетки от ГРОБ слугуват на ИДИЛ, пълнят ни с джамии?

За да има разчовечване (дехуманизация), трябва да няма Православие, естествено, че храмът „Св.Йоан Рилски“ няма да бъде построен, коментира Пламен Пасков

ГЕРБ и Фандъкова нямат нищо против да открива колкото джамии поискат от тях ДПС, ДОСТ, Главното мюфтийство, и други подразделения на Турция, Саудитска Арабия, Катар и други спонсори и собственици на ИДИЛ, сподели във Фейсбук бившият кандидат за президент Пламен Пасков.

„Когато обаче е за православен храм Св.Йоан Рилски, за тях даже и подкрепата от страна на Президентство на Република България е просто празен звук. Колониални марионетки…“, изригна той в социалната мрежа.

„За тях задачите депопулация (съкращаване на населението), денационализация (в случая – обезбългаряване чрез дехристиянизация, и чрез ислямизация) и дехуманизация (обезчовечване, разчовечване) стоят точно там, където са им разписани от колониалния надзорник – на първо място“, коментира политологът.

„И понеже за да има разчовечване (дехуманизация) трябва да няма Православие, и изобщо християнство, естествено, че такъв храм няма да бъде построен. Въпреки, че искането е за застрояване на СОБСТВЕН терен, не на терен от общината, и за СВОЯ сметка, не за сметка на общината. За тях задачите депопулация, денационализация (в случая – обезбългаряване чрез дехристиянизация, и чрез ислямизация) и дехуманизация (обезчовечване, разчовечване) стоят точно там, където са им разписани от колониалния надзорник – на първо място“, добавя патриотът.