Кулинарен базар в Колежа по туризъм в Бургас

За втора поредна година, в навечерието на светлия празник Великден, Колежът по туризъм към университет „Проф. д-р Асен Златаров“ в Бургас провежда кулинарен базар. Ръководството на Колежа за пореден път, доказа, че студентите му се обучават на изтънчени умения, фантазия и невероятен вкус в кулинарията.

„Благодаря на нашите студенти и на нашите спонсори за изключително богатата трапеза. За втори път присъстваме на това благотворително събитие в навечерието на Великден. Радвам се, че всички присъстващи ще можем да закупим от тук прекрасни и вкусни изкушения, които ще споделим с близките си хора на празника$, бяха думите на проф. д-р Христо Бозов, д.м., ректор на университета при откриването на събитието. Той допълни, че университетът „Проф. д-р Асен Златаров“ отделя голямо значение на Колежа по туризъм към него и че до една година учебната сграда ще изглежда по съвсем различен начин, като ще се обновят учебните зали.

Проф. Бозов отбеляза, че от следващата учебна година в колежа се разкриват три нови бакалавърски специалности – „Мениджмънт на хотели и ресторанти“, „Туризъм и здравословно хранене“ и „Туризъм и предприемачество“, в които със сигурност вече ще има не само български, но и чуждестранни студенти.