„ЛЕВИТЕ“ ОЛИГАРСИ ЩЕ СЪСИПЯТ БСП, КОЯТО ГИ СЪЗДАДЕ

Нечистоплътната колаборация на Гергов и интригите му срещу Нинова са предизвикали не само брожения, но и остри реакции срещу олигарха

Чуват се ядосани и яростни изказвания срещу „левия“ милионер. А това идва да покаже, че на Бойко няма да му е много лесно да превземе отвътре крепостта „Позитано“ 20, въпреки подкрепата на К. Добрев, Бриго Аспарухов (бащата на Борисов като политически проект) и още някои, за които се говори, че стоят в дъното на заверата срещу Нинова и всячески се стремят да се коалират с ГЕРБ.

Пак ще кажа, че котерийните сбивания в ръководството на БСП ме интересуват дотолкова, доколкото БСП е единствената реална политическа сила, насочена срещу ГЕРБ и мръснишките коалиции на Борисов, Симеонов, Сидеров и Каракачанов. Или поне така изглежда. Нацията ни ще изчезне, защото е принудена винаги да избира по-малкото зло. Това е отвратително, но също така е и неизбежно поради арогантната същност на политическата система, която не сме в състояние да променим. Всичко се свежда до ченгеджиййски номера и активни мероприятия на група баровци в БСП. Ако т. н. „партия“ ГЕРБ не беше обсебила в такава мъртвешка хватка цялата власт по вертикала и хоризонтала, бих злорадствал, че на БСП така й се пада – нека създадения от нея Франкенщайн да й изяде главата. Но не мога да злорадствам, като гледам как се разсипва държавата или там каквото е останало от нея.

Любо КОЛЬОВСКИ