Липсва алтернатива на Бай Х.й, опозицията е „дебилна“

БСП за пореден път си вкара автогол с Жаблянов, коментира Сашо Диков

Липсва реална, ярка и безкомпромисна алтернатива на властта, а на народа му е писнало от извращението, което правителството демонстрира чрез управлението си. Това каза в „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR Сашо Диков.

„БСП за пореден път си вкара автогол. Още след „дебилното“ изказване на червения депутат Иво Христов, вместо да го бранят всячески, те трябваше да се разграничат от него и да го изхвърлят от парламентарната си група. Постъпката им спрямо заместник-председателя на партията Валери Жаблянов е поредното безумие“, отсече Диков.

ГЕРБ и „Обединените патриоти“, както се и заканиха, отстраниха Валери Жаблянов от БСП от поста заместник-председател на Народното събрание.

С гласовете на 110 депутати от ГЕРБ, ОП и „Воля“ беше прието искането за оставката на Жаблянов, който си навлече гнева на мнозинството заради няколко солови изяви.

Самият Жаблянов не видя причина да подаде оставка, защото бил изказал личното си мнение.

Хубаво е, че другарят Жаблянов има свое мнение, но е лошо, че се опитва да ни го натрапи. Беше ясно, че след другарския съд, пардон гласуването в парламента, ще загуби мястото си на трибунката, защото за хората на Бай Х.й свобода на словото не съществува. Бившите комуняги от ГЕРБ не признават мнения, различни от това на вожда. Жалко, че народът гласува „дебилно“ за социалисти и ГЕРБерасти!