Лъжците от ГЕРБ в нокдаун, бургазлия ги разобличава

 Хората на Бойко маскарят опозицията с лъжи, а твърдението, че Корнелия Нинова е излъготила, че е разследвана за „Техноимпекс“ е блъф

Всички лъжи, които се изговориха за приватизацията на „Техноимпекс 98” и Корнелия Нинова са разобличени с помощта на документи. Това каза Атанас Зафиров в студиото на бТВ. Бургазлията, който е член на Изпълнителното бюро на БСП, срази лъжците, като показа документи, от които става ясно, че ГРОБарите от управляващата клика се опитват да запушат устата на опозиционерите, блафирайки.
„Оказва се, че не само са правени такива проверки, те са две. И една финансова ревизия. И всички по категоричен начин са доказали, че няма нарушения”, коментира Зафиров.
„Нека не превръщаме политиката в счетоводство, давам ви документи, където прокуратурата казва, че няма основания за започване на производство”, добави той.
Това, че някои господа се изявяват като прокурори, че си позволяват да раздават морални оценки е друг въпрос, каза още Зафиров.
„Как може да се установи, че не е извършено престъпление, без да се да е направена проверка. Видно е, че са правени не една, а две проверки и една финансова ревизия – какви по-големи доказателства за това, че в тази сделка няма нищо укоримо?”, попита Зафиров.
Атаката срещу Корнелия Нинова е логичната трета стъпка в опита на ГЕРБ да овладее опозицията след неуспешното предложение на Нинова на председателския пост в НС и предложението възможността за голяма коалиция, коментира депутатът.