Не виждате ли какво титанично ла*но е излязло от творческия ви напън?

С много упорство този път се насилих да изгледам почти десетина минути от Воевода. Чист мазохизъм – но изтърпях двойно повече от снощи! Нито можеш да разбереш нещо от думите на актьорите, нито да схванеш какво се случва във филма, сменят се някакви сцени хаотично, без елементарно повествование, което да ги обединява, всичко е накъсано, ужасно безлично и бездушно изиграно, с купища паразитни звуци, които издават тежка аматьорщина. И това пуфтене на главната героиня на черен фон – не можеш да разбереш тича ли, начукват ли й го, и даже харесва ли й, ако е последното…

Не разбрах и кой е решил, че героинята трябва да изглежда като кисела лесбийка с тотално объркани хормони – това трябва да е някакъв евроатлантически прочит на легендата, нали? Никога не съм възприемал силните и смели жени от историята по този начин – не мисля, че и някой друг си ги представя така! А и не биха могли да имат тази власт над мъжете, която са постигали, ако бяха такива сбъркани същества!

Защо бе, хора!?

Не виждате ли какво титанично ла*но е излязло от творческия ви напън? Защо изобщо го пускате дори да види бял свят? Заради сОПсидията ли? Айде, хубаво, съгласен съм – сигурно няма как да я прежалиш, особено след като вече си я изпапал по време на снимките!

Ами Нова ТВ? Вие защо го излъчвате? Само защото сте се набутали с някакви пари за него ли? Че нали така само се излагате, губите имидж, губите вярата на хората, че подкрепяте създаването на качествени продукти, а може би най-важното – дори и пряко губите зрителите си в най-гледаното си време! По-добре го прежалете, турете му пепел, егати – и пуснете някое девето повторение на нещо хубаво! Баси излагацията, честно!

Стефан Янков