НЕ СЕ ПРЕРЕЖДАЙТЕ! На ред е Пеевски!

Georgi Borisov Georgiev

Вчера, в типичният стил на Цветан Цветанов, прокуратурата заедно с новата Комисия за борба с корупцията задържаха кмета на Септември с обвинения за присвояване и корупция. Само че, както казва премиера Бойко Борисов – Буда: „Не е честно така, не е справедливо“. Защото ПЪРВИЯТ СИГНАЛ в новата Комисия за борба с корупцията е внесен от БОЕЦ срещу Делян Пеевски. И не върви някакво селско кметче да прережда господаря. Комисията някак тихомълком, пак в типичен стил си затрая за нашият сигнал, а си намери други занимавки за отвличане на вниманието. Сега, прокуратурата вероятно ще мине с номера, че разследването срещу септемврийският кмет е от преди няколко месеца. Но, сигнала на БОЕЦ срещу Пеевски е в прокуратурата от януари 2016г. и все не му идва ред. А и мерак няма.
Както вече писахме в друг наш метериал „Не се радвайте на арестуван кмет, защото не знаете за колко ще осъди България в Страсбург“. Обикновено такъв е резултата от „зрелищните акции“ на прокуратурата на Пеевски и бандата на Цветанов – МВР.
Причините за случващото са няколко.
Буда се опитва да демонстрира и имитира някакви действия за борба с корупцията, но когато държиш цялата власт си принуден да удряш свои хора. Списъка вече е даден. Това не е проблем за Бойко, той е готов да продаде и предаде всеки и всичко за да запази себе си и властта си.
Друга причина за този тип действия е, да бъдат наказани или опитомени някои, които са решили, че могат да крадат самосиндикално и да не си плащат нагоре. Помним, че и срещу кмета на Пловдив имаше повдигнато обвинение, точно в момента, когато кмета демонстрира някаква недоволство и намордника му беше сложен от прокуратурата на момента. Да чувате някакво движение по този случай?
Сещаме се и за друг един случай, който също „потъна“ незабелязано. Това е случая НДКгейт. И на Боршош му бяха повдигнати обвинения отново по сигнал на БОЕЦ, но някак неудобно е в момента пред еврогостите да се напомня, че дори сградата в която заседават и се провеждат мероприя по европредседателството е ремонтирана по корупционни схеми. Както БОЕЦ нарекохме НДК – Национален Дворец на Корупцията.
Основната причина за активността на КОНПИ и прокуратурата е , да се пускат поредица от димки и да се отвлича вниманието от сигнала срещу Пеевски и бездействието им по този случай.
Има няколко важни детаила обаче, на които трябва да се обърне внимание. Наглед кмета на Септември не е сериозен фактор. За последните няколко години обаче през Общината са минали проекти и обществени поръчки за няколко десетки милиона лева. Той е от така наречените „будисти“. Това са от хората на Борисов, които той контролира пряко. Останалите са в обкръжението на Цветанов. Разстрела на данъчният служител преди Нова година, както и убийството на сикаджията Петър Христов, една от личните касички на Борисов, са удари директно срещу него. Напълно възможно е вътрешната война в мафията да е ескалира до краен предел. Пеевски чака решението по закона Магнитски и изпреварвайки събитията се опитва да подчини Борисов, който със сигурност ще се опита да се отърве от него.
Предстоят няколко интересни седмици. Ще броим акции, ще броим милиони, ще броим трупове.
И ще завършим с един въпрос. След сигнала на Протестна мрежа срещу Пеевски през 2014г. последва разследването срещу Цветан Василев и фалита на КТБ. След сегашният сигнал на БОЕЦ срещу Пеевски, да очакваме ли разследване срещу Цеко Минев и #ФалираЛиПИБ, защото свинете отнова са гладни?
В България всичко периодично се повтаря. Изхода от този омагьосан кръг е в тоталното изриване на цялата корумпирана и прогнила банда превзела управлението на страната. Пътя е само един – Гражданска Революция! Гражданите срещу мафията. На площадите в директен сблъсък за да си върнем държавата.
БОЕЦ водим тази битка и събираме непримиримите!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук