Нужен е натиск за да принудим мафията и слугите и да отговарят

БОЕЦ – България Обединена с Една Цел

СПОДЕЛЯЙТЕ! Нужен е натиск за да принудим мафията и слугите и да отговарят! Да отговарят не само на въпросите ни, но и за действията си!
#КОЙ го страх да се срещне с гражданите?!
БОЕЦ внесе Завление в деловодството на ВКП за среща с Цацаров. И вместо в офиса на Георги Гергов предлагаме срещата да се проведе в сградата на съдебната палата. Въпросите не са страшни, страшните са отговорите! Прочетете материала, поствените от нас теми и въпроси са важни за цялото общество.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА
http://www.boec-bg.com/archives/538

БОЕЦ внесе Заявление за среща с Цацаров! (документи)

НА 18.05.2018г., БОЕЦ внесе Заявление  с входящ номер 27 482 за среща с главният прокурор Сотир Цацаров в деловодството на Върховна касационна прокуратура.

Бойците Росен Стефанов – Отец Рафаил, Ваня Рибчева, Захаринка Истаткова и Анжела Адамова, при внасянето на Заявлението.

Множеството ни опити до сега да се срещнем с Цацаров се сблъскаха с обясним страх и притеснение от страна на главният прокурор да се срещне с бойците. А поводи имаше достатъчно! Още през 2015г.  БОЕЦ направихме няколко опита да се срещнем с Цацаров заради липсата на отговор на сигнала ни за „Яневагейт“.

(С Димитър Стоянов от Биволъ, в компанията на рота жандармерия и полиция. Биволъ разкриха аферата „Яневагейт“, в която лъсва цялата мафиотска същност на управляващата ни клика за която прокуратурата остана сляпа и глуха)

Цацаров се оказа по неоткриваем и от Пеевски. През  2016г. БОЕЦ внесохме ЗАПОВЕД ЗА ГРАЖДАНСКО УВОЛНЕНИЕ, заради провала в борбата с корупцията. Впоследствие внесохме и ГРАЖДАНСКА ПРИЗОВКА за получаване на ГРАЖДАНСКИ ОБВИНИТЕЛЕН АКТ, при наша акция пред Съдебната палата, но той така и не се появи, а обвиненията ни бяха сериозни и аргументирани. За сметка на това бяхме охранявани от солидно количество жандармерия, полиция и цивилни служители на ДАНС.

 През  2017г. БОЕЦ на няколко пъти блокирахме съдебната палата в опит да се срещнем с Цацаров, но той упорите ползваше задният вход на Съдебната палата в стил „Орешарски“. А това знаем до къде води.

 Дори и след образуваната проверка от Инспектората към ВСС по сигнала ни срещу Цацаров за ЦУМгейт и срещата на Цацаров с Гергов и Дончев в офиса на пловдивския олигарх, не успяхме да се видим очи в очи с главният прокурор за да получим отговор на въпроса – Какво прави в работно време, в ситуация на предизборна кампания в частният офис на олигарх, който е част от висшето ръководтсво на една политическа партия – БСП. И други въпроси имахме. Като например, той ли прати СМС-а на Бойко Борисов, който Буда препрати на Лозан Панов? А така също и защо прокуратурата отказа да образува проверка по сигнала ан БОЕЦ за съмнителния произход на средставата на Пееввки, с които той за една година се превърна от собственик на стар Опел в мултимилионер, притежаващ медии и активи за десетки милиони. И за Булгартабак иакаме да питаме.  И много други въпроси, на които засега Цацаров няма куража да отговори. 

Цацаров

ЗАБЕЛЯЗВА СЕ ТРАЙНА ТЕНДЕНЦИЯ за рязка загуба на желание в тримата върховни властимащи в държавата за срещи с гражданското общество в лицето на БОЕЦ. Напомняме, че вече няколко пъти опитахме да се срещнем с Пеевски, като влязохме в хотел „“Берлин“, търсехме го в Парламента, както и в централата на ДПС. (вижте видоематериалите на страницата ни). Дори го номинирахме за „ЛИЦЕ НА БЪЛГАРИЯ“ по време на европредседателството. Обявихме го и за издирване.

Що се отнася до Борисов, БОЕЦ съществува от 2013г. и бе създадено във Видин. И от тогава Видин е единственият областен град, където Бойко Борисов не е стъпвал. И няма скоро да стъпи. Разбираме страха им. Това е страха от Истината, страха да застанат срещу непримиримите граждани и да отговарят за делата си. Но и те трябва да ни разберат. Всъщност, разбрали са, че никога не се отказваме!

Бойко Борисов

Прилагаме пълен текст на Заявлението:

До: СОТИР ЦАЦАРОВ – ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

                                                          З А Я В Л Е Н И Е      

 ОТ ГД ”БОЕЦ- БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ” ,

             ЕИК 176949776, АДРЕС: ГР.ВИДИН, ЖК”ПАНОНИЯ”, БЛ.4, ВХ.”З”, АП.157, ТЕЛ. 0899-591399         

Като неправителствена организация с дейност в обществена полза и в качеството си на представители на гражданското общество, БОЕЦ заявяваме своето желание за среща и разговор с главният прокурор на Република България за да получим отговори и информация по следните важни за нас и българското общество теми и въпроси:

  • Липса на отговор и реакция на прокуратурата по сигнали на БОЕЦ касаещи Яневагейт, ЦУМгейт и ДДСгейт.
  • Ще предоставим допълнителна информация по сигналите на БОЕЦ за източване на 16 милиарда лева ДДС, по които нямаме отговор от прокуратурата и никой не е проявил интерес към информацията с която разполагаме.
  • Ще връчим на главният прокурор сигнал от изключително обществено значение, касаещ строежа на АЕЦ „Белене”.

Очакваме да бъдем информирани за датата и часа на срещата на електронната поща на БОЕЦ – gdboec@abv.bg  и на посоченият телефонен номер на сдружението. Вярваме, че българските висши управници, магистрати и политици имат отговорността и задължението да се срещат с гражданите без страхове, а с нужната отговорност и уважение. БОЕЦ не разполагаме с офис в София, като г-н Гергов и предлагаме срещата да се състои в сградата на Съдебната палата в София.

Дата: 18.05.2018г.      Георги Георгиев / председател ГД „БОЕЦ”/ 

  Рано или късно БОЕЦ ще се срещнем и със Сотир Цацаров, и с Певски, и с Борисов. И ще отговарят не само на въпросите ни, ще отговарят и за действията си и то пред българското правосъдие. Очакваме отговора на главният прокурор.

         БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА