Пари за болници няма в 160 общини, но пари за мюфтийството има

Georgi Borisov Georgiev

„БУДА, държавата сега твоя ли е? На Цветанов ли е? На Доган ли е? На Пеевски ли е?
Управляват ни долни лицемери, лъжци и престъпници!
Прочетете внимателно – няколко факта и сравнения.
29.11.2011г. – Интервю на Бойко Борисов: „Всеки трябва да си плаща осигуровките!“
ДНЕС, парламента с гласовете на ГЕРБ и ДПС на първо четене опрости над 8 милиона лева на мюфтийството задължения за осигуровки.
От същото интервю – Бойко Борисов: „Държавата няма да плаща дълговете на болници“
По думите на премиера няма такова перо в бюджета, от което да се вземат парите, за да се покриват дългове, включително и на болниците. Няма да ощетя никого, заяви още премиерът.
Държавата не е брашнен чувал, не е на ГЕРБ, нито моя, посочи Борисов.
„Ние, по смисъла на закона, нямаме право да изплащаме дългове. Болниците ще трябва да се преструктурират, а ако болницата фалира, значи тя не е била необходима“, отбеляза Борисов.
Какво се случи днес? Какво се е променило? Нима държавата вече е станала на ГЕРБ, на ДПС, на Цветанов, на Доган, на Пеевски, или на Борисов? Нима държавата днес е брашнен чувал? По смисъла на кой закон днес Буда, Цветанов и Доган опростиха 8 милиона лева задължения за осигурителни вноски на мюфтийството? Как така болници могат да фалират защото не са необходими и държавата не може да им помогне, а на мюфтийството може?
ПРИПОМНЯМ!
Само през първият мандат на Борисов и ГЕРБ са закрити 19 общински и държавни болници и стотици отделения. Закрита е МБАЛ „Д-р Димитър Моллов – Елена“ в град Елена (от 25 януари 2013г.), закрити са болниците в Кула- 2010г., Трън, Брезник, Тервел, Генерал Тошево, Бобов дол, Дряново и др. Стотици отделения в останалите държавни и общински болници са закрити. Пример – видинската болница, закрити са отделенията инфекциозно, нефрология, урология и др. , единствени на територията на цялата област. Същото е положението из цялата страна! Хиляди са жертвите на този геноцид! Хората умират, защото не могат да стигнат до болница. Болници няма в над 160 общини, но партийни офиси на ГЕРБ и щатни партийци има във всяка община! Стотици са затворените училища по времето на трита мандата на Буда, а десетки са заличените от картата на България села.
ПРЕДИ ДНИ медицинските сестри от общинските болници протестираха заради мизерните заплати и ужасните условия за труд и за тях пари НЯМА!
Но за мюфтийството пари ИМА! ЗАЩО?
Защото идват избори. И мафията прави всичко възможно, за да си осигури победата и оставеното си във властта.
ГЕРБ и ДПС са си едно, така както Борисов и Пеевски са си едно. И за тях държавата винаги е била брашнен чувал. Или баница, която режат, разпределят порциите и оглозгват до последната троха. 16 милиарда източено ДДС и никой не реагира, та едни 8 милиона ли ще правим на въпрос… Само дето въпроса е принципен. Как така за Гергов, за Ковачки, за Пеевски, за Доган, за Минев, за Домусчиев и за мюфтийството държавата има милиони и милиарди, а за децата с увреждания пари няма? КАК ТАКА може да се опростят осем милиона, а не може да се намерят няколко милиона за нуждаещите се от белодробна трансплантация? Мюфтийството има 4700 имота от които събира над десет милиона годишно от наеми и ренти, но не си плащат осигуровките. Болните си плащат осигуровките и получават правото да умрат тихо, за да не пречат на стабилността на наглите и мафията. 
Борисов, Цветанов, Пеевски и останалите мутри, мафиоти и ченгета са способни да продадат всеки и всичко, за да запазят престъпната си власт и да продължат да грабят държавата и народа. И това зло може да се преборим само по един начин – на площадите и изриване от властта. Сваляне на правителството на Буда и отстраняване на Цацаров.
БОЕЦ водим тази битка.“
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук

колаж : Фейсбук