Партията на Слави Трифонов ще е като цунами за партийните грешници?

Кастингът му обаче е много спорен и абсурден, защото такова нещо може да има само за артисти, а не за политици, коментира Велизар Енчев

Системните партии трябва да се страхуват. Слави Трифонов дава сериозна заявка. Той има потенциал, способен да отвее тези играчи и те да си отидат. Това каза в „eМисия България“ по Би Ай Телевизия бившият депутат Велизар Енчев.

Друг е въпросът, че кастингът на Слави е много спорен и абсурден, защото кастинг се прави за артисти, не за политици, добави той.

Според него скандалите с Истанбулската конвенция са само буря в чаша вода. „Волен Сидеров се опитва да изпере имиджа си, Каракачанов да се хареса на атлантическите ни партньори като военен министър, а Валери Симеонов май излиза като най-откровен, без да съм му адвокат в никакъв случай“, коментира Енчев.

„През 2014 г. Каракачанов вкара евродепутат с помощта на Бареков и само два месеца по-късно направи коалиция със Симеонов. Това се нарича липса на политическа хигиена. Патриотичният фронт няма да се разпадне – те ще преглъщат жаби и гущери, но ще останат заедно“, добавя бившият депутат.