По логиката на Буда, като се снима с Тръмп и автоматично това го превръща в демократ

Georgi Georgiev

Спомням си, като дете слушах възрастните да си разпрявят една случка, като виц. Някакъв човек се снимал с Тодор Живков на някаква случайна среща и носил снимката в паспорта си. И когато го спирали милиционери за проверка, първо виждали снимката и проверката приключвала бързо.
Сигурно и Бойко Борисов е чувал тази история и се пъне да си направи снимка с Тръмп, та да може да си я размахва, като някаква индулгенция. Това, че три папи са го галили по главата вече не върши работа май. И наколенките пред Путин не вършат работа вече. Мутро-ченгеджийската миризма се усеща все по задушливо. По логиката на Буда, като се снима с Тръмп и автоматично това го превръща в демократ. Преди това сигурно трябва да забравим целувките му с Ердоган. Както и за мачлетата с Първанов, Златев, Гергов…
Не знам, то и Ким Чен Ун има снимки с Тръмп, даже си поговориха, ама не съм чул някой да го е припознал за евроатлантик.
Но знам друго, стигнеш ли до там, че да се прилепваш до някой от големите за да оцелееш,. свършен си. Никой не обича мишките, сенките и паразитите.
Буда, пътник си, снимката с Тръмп си я закачи над нара в килията. За спомен. А ако няма снимка, може да си представяш, че се срещаш с Тръмп, докато бай Ставри те „уважава“ подобаващо.

Фейсбук