Прокуратурата разпореди ревизия на БОЕЦ! А за тересаджиите и балконаджиите ревизии няма!

ЗА ТЕРАСАДЖИИТЕ И БАЛКОНДЖИИТЕ ревизии няма, а на БОЕЦ, които внесохме сигналите срещу корумпираните и крадливи политици и магистрати прокуратурата назначи ревизия!
Днес БОЕЦ бяхме уведомени от НАП-София, че има разпоредена ревизия на Сдружението! За тази ревизия бяхме уведомени още преди изборите, когато по прокурорско разпореждане във Видин бе командирован цял екип на ГДБОП да разпитва членовете на УС на БОЕЦ по анонимен сигнал изфабрикуван от самата прокуратура! Същата схема с фалшивите сигнали бе приложена преди дни и срещу журналистите от Биволъ, чиито разкрития са в основата на повечето от сигналите на БОЕЦ срещу корумпирани политици и магистрати!
Дори и по времето на комунизма прокуратурата не е била толкова изродена и превърната в мутренска бухалка! От защитник на обществените интереси, тази институция е превърната във фабрика за доноси и фалшиви сигнали за разправа с будните и непримиримите, с гражданите, които им плащат заплатите!
БОЕЦ внасяме сигнали срещу овластени лица за извършени от тях данъчни и финансови престъпления и вместо на Цветанов, Борисов, Каракачанов, Пламен Георгиев, Антон Славчев, Иван Гешев и Цацаров, НАП образува ревизия на нас! Това е репресия в най-уродлива форма типично по мутренски!
Знаят, че няма за какво да се хванат, иначе до сега да са ни разкатали, но целта е да попречат на дейността ни и вместо да водим битка срещу тях, ние да се браним от техните бухалки!
Не могат да ни спрат. С всеки удар срещу нас само увеличават популярността и влиянието на БОЕЦ и ефекта е обратен! Хората разбират, че щом ни заливат с помия пеевските гнусомети и слугински медии и щом институциите подчинени на мафията са във война с нас, значи БОЕЦ сме на верен път! И доверието и подкрепата за нас расте! Всъщност, това е осъзнаването, че гражданите сме по силни от мафията и с нашите действия даваме кураж на хиляди! Просто на хората, колкото и да са смачкани и обезверени им писна от лъжи и грабеж и осъзнават нуждата от действия и съпротива срещу мафията и корупцията, които ни убиват. БОЕЦ се превърнахме в символ на тази съпротива – обикновени граждани-бойци изправили се без страх срещу злото и нанасят удар след удар на престъпниците превзели държавата ни!
Война е!
Продължаваме!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА