Прочистването на страната и държавата трябва да започне от сградите на Общините

Всички кметове на ГЕРБ ще се провалят, защото парите от еврофондовете за кражби са към своя край. Хазните са им празни и болшинството от тях разчитат на милионни банкови заеми и разпродаваме на общинска недвижима собственост, където има останала такава. 
Аналогичен е случаят с кмета на Хасково. След като лъсна провалът в управлението му, той си изми ръцете с назначенията на не по-малко виновния Делян Добрев. Обаче кметът им е разписал заповедите за назначение! Този факт удобно се пропуска. От своя страна ГЕРБ свали доверието си от хасковския кмет Делян Беливанов. Общинските съветници на ГЕРБ пък застанаха в подкрепа на кмета си. Борисов изпадна в безтегловност и изпрати рано сутринта депутата Добрев в забвение. Главният виновник, националният кадровик на ГЕРБ Цветан Цветанов, който с яловите си фигуранти по места ще ни докара поредната национална катастрофа след като фалират напълно феодалните общински владения, се е скрил като проверяван за произхода на 6 апартамента политически престъпник.

Това е България днес: управляващи мафиоти, физкултурници и една свиня; кметове баничари, шмъркачи, спали с премиера в Симитли, мамини синчета, бастуни, украински свиркаджии на сухо мляко, заблудени даскалици; депутати суджуци, кумове, кумици; съученици, приятели, докторски памперси и треторазрядни мазнокоси и дългоноси мутрички общински съветници и всякакви други недоразумения.

Прочистването на страната и държавата трябва да започне от сградите на Общините!

Депутатите от ГЕРБ започнаха да осъзнават, че всеки от тях може да бъде на мястото на Делян Добрев – хвърлен на кучетата – и скочиха в негова защита. И шмайзерът Георг се разпени през Фейсбук, от което пролича, че зам.-министърът на външните ни работи е зле с правописа, граматиката и пунктуацията на роден език. 
Внимавайте, че покрай оставките на Делян Добрев ще назначат Антон Тодоров за шеф на Комисията по досиета! 
Иначе, един ден за да се спаси, Борисов всички ще ви изтъргува. Начело с Цветанов.

Стоян Тончев, Фейсбук