Разпродадоха държавата, по-точно изпокрадоха държавата, сега повторно крадат откраднатото

Georgi Borisov Georgiev

А теб, народе, пита ли те някой?!
Разпродадоха държавата, по-точно изпокрадоха държавата, сега повторно крадат откраднатото, а народа е превърнат в наблюдател и само плаща сметката за поредният грабеж!
Ще питат ДАНС, КФН, КЕВР и не знам си какви мафиотски сборища и корумпирани партийно назначени каликни и мишки, а някой сети ли да каже и да пита тези три милиона българи, дето кака им Гинка ще ги дои през сметките за тока, дали искат? Ние маймуни ли сме, овце ли сме, роби ли сме, та да ни прехвърлят от един изедник на друг да ни дере кожите? Майната им и на чезовете и на гинките и на теменужките! Плащам по двеста лева на месец, пестим от всичко, та да можем да си платим тока и ИСКАМ ДА ЗНАМ, МАМИЦАТА ВИ КРАДЛИВА И ПРОДАЖНА, НА КОЙ ПЛАЩАМ!
Буда и бандата му превърнаха държавата ни в ТКЗС, всеки краде, граби и влачи! Нали е „държавно“, боли те кура! Ама това, „държавното“ всички сме го плащали, боклуци долни! И продължаваме да го плащаме и за това родителите ни живеят със сто евро пенсии и полилеите им са с по една крушка, щото не могат да си платят тока.
Буда и бандата му превърнаха и нас в стадо, в зареда, която се редуват да доят , дерат и стрижат. И стадото е загубило всякакви инстинкти.
И не се заблуждавайте, нито БСП, ДПС или разни други комунистически и ДСарски банди са решението.
Решението е да изринем тази сбирщина самозабравили се престъпници. Да последният боклук! И тогава да си подредим държавата и като си плащаме тока, водата, хляба или телефона, поне да знаем на кой го плащаме.
БОЕЦ водим тази битка. Щото ни писна от цялата гадост и тиня в която са ни натикали свинете!
ДА ВИЖДАТЕ НЯКЪДЕ СВОБОДА? ИЛИ СВЕТЛИНА?

Фейсбук