Румяна Ченалова: Да поискаме прошка от България, че я оставихме в ръцете на хищниците!

Да поискаме прошка за това, че я оставихме на хищници, които нямат милост, за това, че мълчахме, за това, че се страхувахме и бяхме безразлични, призова Румяна Ченалова

Да поискаме прошка от България, призова във Фейсбук бившата съдийка Румяна Ченалова.
„Някога простираща се на три морета, България е устоявала на чужди набези, териториални претенции, византийски войски, османски орди. Без държава и име, векове е оставала жива, за да възкръсне още по-силна. ЧУЖДИТЕ НЕ Я УНИЩОЖИХА. Днес е в ръцете на най-арогантните, безскруполни, жестоки същества, които нямат право да се наричат българи“, коментира Ченалова.
„Агресивен тумор, който убива всички чисти мисли, надежди, мечти и воля за промяна. Черна сянка, която е покрила земята и душите ни. Те не познават думите състрадание и справедливост. Те вярват, че са господари на живота ни. ТЕ СА БЪЛГАРИ , КОИТО ВОДЯТ БЪЛГАРИЯ КЪМ УНИЩОЖЕНИЕ! И ЩЕ ГО НАПРАВЯТ, АКО ИМ ПОЗВОЛИМ“, добави тя.
„Днес е ден за прошка. Време е да поискаме прошка от България – за това, че я оставихме в ръцете на хищници, които нямат милост, за това, че мълчахме, за това, че се страхувахме и бяхме безразлични… Прости ни, Българийо! А след това трябва да се изправим заедно!“, призова Румяна Ченалова.