СГОВОРНА ДРУЖИНА БЪЛГАРИЯ ЗАТРИВА

Снимки с отбраните наши циркаджии от управляващия ни вече 30 години политически елит публикува поморийката Дора Апостолова в социалната мрежа

Сговорна дружина България затри и затрива! Това сподели поморийката Дора Апостолова във Фейсбук групата „Какво става в България и света последните 30 години?“. Дамата, която е идеолог на протестното „Движение един милион“, публикува в социалната мрежа снимки с отбраните наши циркаджии от управляващия ни вече 30 години политически елит.

„30 години циркаджийска държава с управляващ политически елит от дребни и едри тарикати!!! На едната снимка са трима от циркаджиите – компанията с празните глави и умника шмекер с подигравателната усмивка дето е гавра с нашите тъпаци. На другата снимка са останалите циркаджии. На третата снимка е главния тартор, мозъкът и архитектът на бандитския ни преход- Андрей Луканов, посмъртно!“, добавя поморийката, която живее във Финландия и преподава в Хелзинкския университет.

„70 години комунисти ни управляват, фалшифицират изборите и държат най-главния институт на правовата държава- съдебната система зависима от политическата власт и неработеща за обществото, а изпълняваща политически поръчки на работодателите си- партиите, както беше в старата тоталитарна комунистическа държава. Не са позволили на народа си нито един демократичен вот. Това прави възможно една шепа хора да се добира до властта от задната врата, без волята на избирателите“, коментира Апостолова.

„Противно на правилата на демокрацията едно изкуствено доведено на власт малцинството налага волята си над мнозинството. Това докара на власт утайката на обществото ни, да се изкачват във властта случайни хора, гробокопачите на нацията, хора направо излезли от средите на организираната престъпност, използващи властта да ограбват народа си“, добавя тя.

„Не е безизвестно, че всички канали на организираната престъпност се оглавяват от политици. Това не може да се случи в демократичните общества, това се случва само там където има диктаторски и авторитарни режими и демокрацията не работи“, подчерта поморийката.

„Каква е тази „демокрация“ в България, където малцинството управлява вместо мнозинството? Това не НЕ е „демокрация“, уважаеми сънародници, а демОСРАция!“, добавя тя.

„Това малцинство- управляващ елит излъчено от сегашните партии гробокопачи, се избира от 27-31 % от всички избиратели, абсолютно политически неграмотни хорица с ниско съзнание, които не могат да различат бялото от черното или седят на някоя олигархична трапеза и обслужват управляващата олигархия“, коментира Дора Апостолова.

„Те налагат този избор на мнозинството българи , които не са гласували за тези политици и те- мнозинството , от отчаяние, че не могат да променят нищо в родината си, са принудени да я напуснат, за да търсят по добър живот в чужди държави, да се скитат немили недраги по света, без възможност да се завърнат в родината. 4 милиона са безвъзвратно загубен човешки ресурс. Само миналата година са напуснали 50 000 българи“, уточнява тя.

„В страната са останали слугите на олигархията, слабограмотни хорица които никой навън не иска да взима на работа, малцинства и хора над 50 години неспособни да възпроизвеждат нацията, нито да извършат революцията срещу мафията и я свалят от власт! Така без българи и население България загива!“, изтъкна поморийката.

„Причината да ни управляват циркаджиите сме обсъдили в материала си- Имаме ли демокрация и защо България загива, а прехода ни се проточи към нищото ?“ на този линк https://www.facebook.com/groups/386898404732745/permalink/2313178962104670/„, добавя Дора Апостолова.