Смях! Биков топи Корнелия Нинова, че е станала лидер на БСП с подкуп от 30 милиона лева

Предлагала ли е Корнелия Нинова 30 млн. лв. на Миков, за да се откаже от лидерския пост в БСП, попита Тома Биков

АпартаментГЕЙТ се изроди в подкупГейт, или по-точно казано в смяхГейт. След скандала с имотите, в които лъснаха имената на видни политици от ГЕРБ, сред които Цветан Цветанов, Цацка Цачева, Вежди Рашидов и заместник-министри, техни колеги от управляващата партия решиха да прехвърлят топката в полето на опозицията, но така нескопосано, че станаха за смях.
На специална пресконференция днес ГЕРБ Тома Биков отправи въпроса към лидера на БСП Корнелия Нинова дали Корнелия Нинова е предлагала колосалната сума от 30 милиона лева на Михаил Миков, за да се откаже от лидерския пост в социалистическата партия, съобщава Нова телевизия.
„Ние имаме доста сериозни източници на тази информация” заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Той призова Нинова за бърз отговор и подчерта, че евентуалното й мълчание ще се счита за съгласие.
„Корнелия Нинова е в БСП от 2003 г., а апартаментът й е купен през 2004 г., когато вече е била в партията. По едно и също време с Корнелия Нинова сме били в СДС по времето, когато партията управляваше. Искам да попитам как тя като млада и синя активистка, успя да извърши приватизация на „Техноимпекс“. Как така беше толкова приближена, че успя да стигне до такава позиция на крехка възраст?“, попита от своя страна депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.
Опитът да бъде очернена Нинива си е направо смещен. За толкова пари защо й е да става лидер на БСП. Ако ги имаше тези милиони, можеше да стане и лидер на ГЕРБ и да ни управлява вместо Бойко, ама не става ясно каква полза би имала от това.