Смях! След мозъците и черепите започнаха да изтичат в чужбина

 Мреж@та полудя след шоуто на черепите и проКУРора, зевзеци залагат дали феновете на Левски ще търкат талончета, за да спасят отбора или Васил Божков ще търка пейките в затвора

Карикатури: www.facebook.com/TerminalniKolaji

След мозъците и черепите започнаха да изтичат в чужбина. Така зевзеци коментираха в най-голямата група за карикатури във Фейсбук TerminalniKolaji бягството на Васил Божков, който е по-известен сред почитателите на хазарта и спорта като Черепа. Политици и журналисти започнаха да гадаят дали най-богатият българин е на гости при банкера-беглец Цветан Василев или кара джет за милиони в другия край на света, или е някъде на майната си, заврян в миша дупка, за да не попадне в лапите на Гестапо, пардон на ГЕШЕВтаво. Шегите превзеха нета. Мреж@та направо полудя след шоуто на черепите и проКУРора. Зевзеци залагат дали феновете на Левски ще търкат талончета, за да спасят отбора или Васил Божков ще търка пейките в затвора.

Истината обаче е, че довчерашните аверчета на Черепа им иде да се заврат в миша дупка, но не заради Годината на плъха, която започна преди седмица, а защото се страхуват да не би ГЕШЕВтаво да го намери. В паника са, защото, ако пропее, ще трябва заедно да търкат талончетата, пардон пейките в централния софийски затвор. Де, такъв късмет!