БОЕЦ ще публикуваме всички внесени в съда от Иван Гешев „прокурорски” актове!

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО!
Съобщение! Утре 01.02.2020г. (събота) в 19.00ч. БОЕЦ ще публикуваме всички внесени в съда от Иван Гешев „прокурорски” актове! Документи, които ще се четат и помнят дълго.
В продължени на години БОЕЦ водим битката срещу мафията превзела съдебната система и държавата ни. Една година водим битка и срещу инсталирането на един зависим и корумпиран човек на поста главен прокурор. Организирахме десетки акции и протести, внесохме седем сигнала в българските и европейски институции за извършени от Гешев престъпления. Нашите Становища и Въпроси във връзка с избора на Гешев са публикувани на сайта на ВСС! Доказахме с документи и факти, че данните, който той представи пред ВСС и българското общество за своята дейност по време на неговата номинация и изслушване са фалшифицирани. Пред ВСС Гешев казва, че има внесени 230 обвинителни акта в съда и по тях им осъдени 233 души. БОЕЦ публикувахме официални документи получени по ЗДОИ от Софийска градска прокуратура, от които става ясно, че обвинителните актове на Гешев не са 230, а са 20 и осъдените лица не са 233, а са 27. ДЕСЕТ пъти е завишил своите „резултати” . Платихме и продължаваме да плащаме жестока цена за нашата дейност, за нашата непримиримост, последователност и направените разкрития. Доказахме, че Гешев е позор и водим открито битката срещу неговите господари Борисов и Пеевски! БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията и върнахме вярата на мнозина! Питахме и за сключените от Гешев споразумения, но отговор не получихме!
Какво и защо крият? Защо ние питаме колко ОБВИНИТЕЛНИ АКТА има внесени в съда от Гешев, а те ни представят информация за внесените от него „ПРОКУРОРСКИ АКТОВЕ”? Защо прокуратурата потъпква закона, но фанатично пази омертата за подвизите на Гешев? ВЕЧЕ ЗНАЕМ!
БОЕЦ разполагаме с документи и пълен списък на всички внесени от Гешев 20 „акта”, като прокурор. Документите са валидирани и носят подпис и печат на ръководител от прокуратурата. Без да преувеличаваме и ние бяхме шокирани от информацията. Това, което ще видите и прочетете разкрива една безумна картина, на която трудно може да се повярва. В случая истината е повече от грозна, истината е брутално цинична! Този случай ще остане в учебниците и ще се изучава от студентите по право, криминалистика и дори психология. В аванс можем да кажем две неща. Гешев не е прокурор. „Гешев” е най-голямата измама в съдебната история на България.
Обръщаме се към всички наши съмишленици и последователи с призив да споделят и разпространят това съобщение. Целта е да привлечем вниманието на българските граждани, медии и институции! Целта е и чрез дадената предварително гласност да осигурим безопасността на членовете на БОЕЦ, защото за такава информация мафията убива. Целта е да покажем истината и тя да бъде видяна и осъзната от максимално много хора. Истината, че ни управляват най-наглите и безскрупулни престъпници, които историята ни познава! Целта е да пробудим заспалите, да взривим събралото се напрежение и недоволство и да излезем на площадите, където граждани ще спечелим битката срещу злото, което ни убива! Битката за свобода и справедливост!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА